Ce nu a spus Andreea Bălan despre despărțirea de soțul ei. "George Burcea a devenit violent verbal cu ea..."

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea vor divorța curând, dar duelul dintre ei e departe de a se fi sfârșit. Dacă pe conturile de socializare artista a sugerat motivele pentru care nu se mai înțelegeau, apropiații cuplului au pus punctul pe „i”!

Vestea divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea a făcut valuri în online, iar fanii artistei au încetat să spere într-o conciliere între cei doi după ce actorul a fost depistat pozitiv pentru consum de substanțe interzise… Andreea a decis să divorțeze, pentru a-și proteja fiicele, după cum a declarat, însă, pentru că între ei rămăseseră multe lucruri nespuse, războiul dintre cei doi s-a mutat pe conturile de socializare.

Chiar dacă nu a intrat prea mult în amănunte, andreea a lăsat să se înțeleagă în vlogurile ei că George începuse să-și neglijeze familia, acesta fiind un motiv întemeiat pentru despărțire. Conform wowbiz.ro, care citează surse din proximitatea celor doi, lucrurile ar fi stat mult mai rău decât a crezut toată lumea…

'George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă', a povestit sursa pentru publicația citată.

„I-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește

Lucrurile s-ar fi agravat de la finele anului trecut, moment din care ruptura dintre cei doi a devenit clară.

'Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…', scrie wowbiz.ro

Ce nu a spus Andreea Bălan despre despărțirea de soțul ei. "George Burcea a devenit violent verbal cu ea..."Ce nu a spus Andreea Bălan despre despărțirea de soțul ei. "George Burcea a devenit violent verbal cu ea..."
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter