Carmen Grebenișan, la un pas să abandoneze Asia Express: "Vomitam, aveam frisoane". Ce a pățit colega Alinei Ceușan

Publicat pe

Carmen Grebenișan a trecut prin momente extrem de grele la Asia Express, fiind chiar la un pas de a abandona competiția. Amănuntele au ieșit la iveală odată cu revenirea sa în țară.

Carmen Grebenișan, la un pas să abandoneze Asia Express: "Vomitam, aveam frisoane". Ce a pățit colega Alinei CeușanCarmen Grebenișan, la un pas să abandoneze Asia Express: "Vomitam, aveam frisoane". Ce a pățit colega Alinei Ceușan

Carmen Grebenișan s-a ales cu o toxiinfecție alimentară severă și a crezut că o să fie nevoită să părăsească competiția din pricina stărilor de rău. Ea a povestit la întoarcearea în țară ce s-a întâmplat.

Citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au împărțit același pat la Asia Express:”Să vezi la noapte…”

'Am mâncat seara niște brânză stricată și mi-a fost îngrozitor de rău. Vomitam, aveam frisoane. Am zis că o să ies din joc', a spus Carmen Grebenișan, potrivit wowbiz.ro.

Din fericire, ea a reușit să se pună pe picioare și să-și continue aventura pe Drumul Comorilor, alături de partenera ei, Alina Ceușan.

Citește și: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat Asia Express?Cum au răspuns blondele la întrebare

Care este relația dintre Carmen Grebenișan și Florin Ristei

Deși în majoritatea timpului, ea și Florin Ristei se contrazic, o serie de speculații privind relația lor au ieșit la iveală de când au fost nevoiți să facă echipă pentru o misiune.

Cu toate acestea, cei doi au ținut să precizeze că nu s-a întâmplat nimic între ei. Mai mult, Florin Ristei a lăsat să se înțelegă că este implicat într-o relație și nu se pune problema de a se lega mai mult între el și Carmen Grebenișan.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum se înțeleg Adda și Carmen Grebenișan acum, după ce artista a fost trădată de blonde la Asia Express: 'Nu-mi pare rău'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter