Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor România. Mesajul pe care l-a transmis cu lacrimi în ochi: ”O parte din sufletul meu...”

Publicat pe

Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor, iar acum concurenta trebuie să se întoarcă acasă la soțul și copilul ei. Actrița și Ghiță, ambii din echipa Faimoșilor, au fost propuși să plece din competiție.

Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor România, însă înainte să afle care este rezultatul, concurenta a avut de transmis un mesaj. Competiția a schimbat-o mult pe soția lui Andrei Duban și a fost o adevărată lecție de viață pentru ea.

„Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este ca sunt deschisa să învăț din greșeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul. Într-o noapte mi-am spus că orgoliile nu au rost și a doua zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înțeles. Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine. Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrrbare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul', a spus Grațiela Duban înainte de a afla dacă avea sau nu să părăsească Sruvivor România.

După ce a aflat că ea este cea care pleacă acasă, Grațiela Duban a spus câteva cuvinte înainte de a se despărți de colegii săi. Cu lacrimi în ochi, concurenta a spus care va fi primul lucru pe care îl va face atunci când va ajunge acasă.

„O parte din sufletul meu este melancolic, las o parte din mine pe insula Survivor. Sufleteste imi era din ce in ce mai greu. Cel mai dor o sa imi fie de emotiile de a vedea traseul. Cand ma intorc acasa, primul lucru este sa imi tin copilul si sotul in brate, e tot ce imi doresc, nu ma intereseaza mancarea, ci doar imbratisarea lor', a spis Grațiela Duban de la Survivor cu ochii în lacrimi. 

Citește și: Grațiela Duban, un nou flirt cu Ghiță la Survivor. Totul a fost filmat: gesturi îndrăznețe pe canapea, chiar în fața colegilor

FOTO: Facebook

Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor România. Mesajul pe care l-a transmis cu lacrimi în ochi: 'O parte din sufletul meu...'Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor România. Mesajul pe care l-a transmis cu lacrimi în ochi: 'O parte din sufletul meu...'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter