Cum arată mama Ștefaniei de la Asia Express. Viitoarea soacră a lui Speak nu își arată deloc vârsta, Libelula îi seamănă perfect

Publicat pe

Pe Ștefania o știe toată lumea, mai ales de când a intrat în show-ul Asia Express alături de Speak. Cei doi au o mare șansă de a câștiga finala emisiunii, iar fanii lor sunt în extaz, după ce Speak și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Ștefania.

Cum arată mama Ștefaniei de la Asia Express. Viitoarea soacră a lui Speak nu își arată deloc vârsta, Libelula îi seamănă perfectCum arată mama Ștefaniei de la Asia Express. Viitoarea soacră a lui Speak nu își arată deloc vârsta, Libelula îi seamănă perfect

Cei doi au vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre momentul inediat al cererii în căsătorie din cadrul emisiunii 'Asia Express'.

Ei bine, se pare că Speak va avea parte de o soacră pe cinste. Ștefania și mama ei seamănă extrem de bine, dar puțini sunt cei care o cunosc pe mama Libelulei.

Se numește Lili Codreanu și este extrem de frumoasă, lucru pe care l-a moștenit și Ștefania.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter