Adda și Cătălin, despre divorțul așteptat de unii dintre fanii Asia Express 3: „Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine...” Exclusiv

Publicat pe

Adda și soțul ei, Cătălin formează una dintre cele mai controversate echipe din cel de-al treilea sezon Asia Express și, urmărind reacțiile fanilor emisiunii, în mod clar unul dintre cuplurile puse la zid de opinia publică. Cei care iubesc muzica Addei s-au arătat șocați de atitudinea și comportamentul cântăreței din timpul filmărilor, găsind-o țapul ispășitor în scandalurile cu soțul său. S-au făcut chiar pariuri că vor divorța la întoarcerea acasă, doar că realitatea este alta în familia lor.

Adda și Cătălin, despre divorțul așteptat de unii dintre fanii Asia Express 3: „Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine...' ExclusivAdda și Cătălin, despre divorțul așteptat de unii dintre fanii Asia Express 3: „Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine...' Exclusiv

Simpaticilor, pe o scară de la 1 la 10, cât de greu a fost în Asia Express? 

Adda și Cătălin: Pfuaaa. 9994836293726283926252949! Cam așa!

Ați mai merge în aventura asta, dacă ar fi să o luați de la capăt?

Adda și Cătălin: Sincer, da! Mai ales acum, când știm ce presupune toată nebunia asta, un reality-show. Chiar dacă a fost greu, ce am trăit acolo a fost minunat! 

Lumea v-a judecat pentru certurile voastre prin Asia. Ce le-aţi răspunde celor care v-au criticat, uneori prea dur?

Adda: Din păcate, a devenit un obicei să critici oamenii, mai ales când nici nu-i cunoșţi. Ăsta e primul impuls. E adevărat că și noi o facem de multe ori, conștient sau inconștient. Eu și Cătălin avem o poveste de dragoste cu un strop sau mai bine zis, cu un butoi mare de nebunie. Ne rezolvăm problemele pe moment, chiar dacă ne certăm. Suntem două pietre tari și suntem foarte încapățânați. Ceea ce contează este că nu ținem supărarea! Avem niște reguli – ne certăm, discutăm, ne pupăm și ne împăcăm. Nu există să dormim separat sau supărați sau să nu vorbim deloc. Oamenii pot vorbi, nu-i putem opri, nici nu încercăm. Noi suntem foarte fericiți cu iubirea noastră, suntem mândri că avem o dragoste atipică, cum ar putea spune unii, însă noi știm cel mai bine ce se află în inimile noastre și atât contează, cel puțîn pentru noi doi.

Așa sunteți și acasă sau cum este relația voastră, de fapt?

Adda și Cătălin: Pe lângă faptul că suntem soț și soție, părinți, noi doi suntem și cei mai buni prieteni. Râdem foarte mult împreună și, mai ales, unul de celălalt. Ne tachinăm mult. Ne înțepăm la fiecare pas, dar când vine vorba de lucruri serioase, care țîn de familie, casă sau carieră, suntem foarte serioşi și determinați să construim împreună un viitor, așa cum îl visăm. Ca relație de cuplu, suntem îndrăgostiți mereu. Dormim îmbrățișați în fiecare noapte, altfel nu putem! 

A fost cel mai greu test al relației voastre de până acum?

A fost un test extrem de greu, însă nu am simțit niciodată că ne va afecta viața personală. Noi suntem foarte pasionali, luptători și, repet, încapățânați. De aceea au ieșit scântei. Eu am gura foarte mare, iar Cătălin e mult prea calm. Ce a fost acolo nu are legătură cu realitatea! Asia Express e, cumva, într-o altă dimensiune. Și acasă ne mai certăm, e normal, dar nu așa! Oricum ar fi, avem multă sare și piper și avem o relație foarte dinamică și pasională!

Unii se așteptau să divorțați după Asia Express, iar voi păreți foarte fericiți acasă. Pare că sunteți cu totul alți oameni decât cei din concurs. Cum ați reușit să treceți peste ce a fost acolo și să vă continuați relația?

Doamne ferește! În niciun caz! Ne iubim la fel de mult, poate chiar mai mult. Suntem uniți. Nu ne-a afectat relația absolut deloc! Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine. Când se întâmplă ceva greșit, repari acel lucru, nu-l abandonezi! Lucrezi la el!

Pe cel mic îl lăsaţi să se uite la Asia Express?

Nu. Cred că s-a uitat maxim 10 minute în 2 luni de difuzare. Și nu pentru că o vede pe mami nervoasă, ci pentru că noi considerăm că pentru un copil de 3 ani sunt mai potrivite desenele!  

Cum a schimbat Asia Express relaţia dintre voi doi?

Suntem la fel de uniţi ca și până acum, dar cred că am învățat foarte multe lucruri, atât despre noi ca și cuplu, cât și personal.

Care a fost primul lucru pe care l-aţi făcut când aţi ajuns acasă?

L-am luat pe Moș Crăciun de la aeroport și am mers împreună acasă, la Alex. A fost foarte emoționant să îl revedem după atâta timp. Am stat îmbrățișați foarte mult! 

Cu care dintre concurenţi aţi rămas cei mai buni prieteni şi cu cine n-aţi putea ieşi niciodată la o cafea?

Suntem ok cu toată lumea. Cred că ar merge o cafea cu oricare dintre ei, desigur, cu unii am bea o cafea lungă cu lapte, iar cu alții, cel mai scurt esspresso!

Partea a doua a interviului va fi publicată mâine dimineață, la ora 7.00.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter