Câte kilograme s-a îngrășat Diana Dumitrescu în cele 7 luni de sarcină: ”Nu m-am abținut de la mâncare” | EXCLUSIV

Publicat pe

Diana Dumitrescu a intrat în cea de-a șaptea lună de sarcină, iar emoțiile cresc pe zi ce trece. Actrița mai are puțin și naște și așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă băiețelul la piept. Viitoarea mămică ne-a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat până acum.

Până acum, Diana Dumitrescu s-a îngrășat 12 kilograme, iar ea își dorește să nu ia mai mult de 15 kilograme în greutate. În două luni, vedeta își va putea strânge la piept băiețelul. După ce va naște, Diana Dumitrescu își dorește să aibă lapte ca să-și poată alăpta bebelușul și nu va ține nicio dietă.

'Nu sunt slabă, am o rochie foarte largă pe mine. Am avut noroc. Nu m-am abținut de la mâncare. Am avut trei mese pe zi. Așa a fost să fie la mine. Acum urmează cele două luni, care din câte am înțeles de la toate mămicile care îmi sunt prietene, au spus că stai să vezi cum în două luni începi să te umfli. Probabil până voi naște voi fi și eu mult mai mare decât sunt acum. Îmi doresc să nu iau mai mult de 15 kilograme. Până acum am luat 12 kilograme. Nu o să fiu drastică, chiar nu vreau să fiu drastică. Sper să am lapte ca să-mi pot alăpta copilul. Voi mânca sănătos și nu voi ține diete atât timp cât va fi nevoie pentru el și pentru sănătatea lui, apoi mă voi gândi la el. O să mă gândesc la mine atunci când cred eu că este cazul.', a dezvăluit Diana Dumitrescu pentru VIVA!.

Diana Dumitrescu are multe emoții

Viitoarea mămică este foarte emoționată și așteaptă cu sufletul la gură clipa cea mare. Diana Dumitrescu nu a terminat de făcut toate cumpărăturile pentru bebeluș, dar ne-a mărturisit că nu crede deloc în surperstiții.

'Emoțiile le-am avut de la începutul sarcinii și încă n-au trecut. Mai am de făcut cumpărături pentru bebeluș, încă mă pregătesc. Nu cred în superstiții. Astea erau într-o altă epocă, altă eră când se întâmpla lucruri rele, să le zic așa, în care nu știai la ce să te aștepți. Trăim într-o lume foarte modernă și extrem de avansată medical. Ești monitorizată tot timpul și știi exact în ce etape este copilul.', a mai declarat Diana Dumitrescu.

FOTO: Facebook

Câte kilograme s-a îngrășat Diana Dumitrescu în cele 7 luni de sarcină: 'Nu m-am abținut de la mâncare' | EXCLUSIVCâte kilograme s-a îngrășat Diana Dumitrescu în cele 7 luni de sarcină: 'Nu m-am abținut de la mâncare' | EXCLUSIV
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter