Cea mai importantă persoană din viața Ilincăi Vandici. Prezentatoarea și-a deschis sufletul: "Nimic nu se compara cu el"

Publicat pe

Ilinca Vandici și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Mereu are emoții când vorbește despre el și are cele mai puternice sentimente. 

Luna iulie 2017 a fost una dintre cele mai importante perioade din viața Ilincăi Vandici. Atunci a devenit mamă pentru prima oară și i-a fdăruit lui Andrei Neacșu un băiețel superb, sănătos și voios. Anul acesta a împlinit doi ani, iar într-un interviu EXCLUSIV pentru VIVA! a explicat când o să îi facă un frățior sau o surioară.

Iată că acum, prezentatoarea TV vorbește despre cea mai importantă persoană din viața ei: băiețelul Zian. Cu emoție, cu dragoste, a făcut o declarație frumoasă, ca de la mamă la pruncul ei.

„Copilul meu este cel mai important! Nimic nu se compară cu el! Odată cu el am înțeles importantă rolului unei mame în viață pruncului ei. Îi dedic toată atenția, grijă, dragostea și înțelepciunea mea și înțeleg de ce, pentru a putea să am grijă de el, trebuie să am grijă de mine!

Nu poți fi niciodată obosită, plictisită, epuizată, lipsită de idei sau fără poftă de viață atunci când vine vorba despre copilul tău. El merită cea mai bună varianta a ta.”, a scris vedeta în mediul online.

Cea mai importantă persoană din viața Ilincăi Vandici. Prezentatoarea și-a deschis sufletul: "Nimic nu se compara cu el"Cea mai importantă persoană din viața Ilincăi Vandici. Prezentatoarea și-a deschis sufletul: "Nimic nu se compara cu el"

Ilinca Vandici a încins internetul. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil' s-a pozat în costum de baie

Ilinca Vandici a avut un program extrem de încârcat în ultima perioadă. Mergea la Kanal D pentru a filmat edițiile emisiunii pe care le-a prezentat și de multe ori ajungea noaptea acasă, nu mai vedea lumina zilei. Uneori, aceasta era nevoită să meargă și la shootinguri pentru anumite produse pe care le promova.

Iată că acum s-a încheiat sezonul emisiunii „Bravo, ai stil' și a plecat în vacanță. Alături de soț și de băiețelul lor, aceștia au ales Grecia. Acolo se relaxează la soare, la piscină. Ea s-a pozat într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat formele la vedere. Fanii au reacționat și i-au urat vacanță plăcută.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter