Câți bani câștigă Radu Vâlcan pe sezon la ”Insula iubirii”. E o sumă colosală, de mii de euro!

Publicat pe

Radu Vâlcan este prezentatorul controversatei emisiuni 'Insula iubirii'. Show-ul de la Antena 1 are o audiență foarte, iar soțul Adelei Popescu încasează o sumă cu multe zerouri. Emisiunea este filmată în Thailanda, unde prezentatorul TV stă câteva săptămâni la filmări.

Succesul acestei emisiuni este unul uriaș, la fel ca și salariul pe care îl primește Radu Vâlcan pe sezon. Prezentatorul TV încasează pe un singur sezon de la Insula iubirii 10.000 de euro, potrivit libertatea.ro. Sumă pe care mulți o fac în ani.

Radu Vâlcan a negociat foarte mult pentru contractul pe care îl are la Antena 1 și se pare că acesta este unul pe termen lung. Ceea ce înseamnă că telespectatorii se vor mai bucura și de alte sezoane de la Insula iubirii.

Când începe Insula Iubirii sezonul 5

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice în istoria sa! Cine sunt personajele principale și cum li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citește și: EXCLUSIV! Adela Popescu și Radu Vâlcan nu își permit extravaganțe: 'Ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea'

Citește și: Prezentatorul Radu Vâlcan, despre cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii: 'Lucrurile au evoluat cu o viteză amețitoare!'

FOTO: Facebook

Câți bani câștigă Radu Vâlcan pe sezon la 'Insula iubirii'. E o sumă colosală, de mii de euro!Câți bani câștigă Radu Vâlcan pe sezon la 'Insula iubirii'. E o sumă colosală, de mii de euro!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter