Catinca Roman, atac dur la adresa lui Dan Bittman: "Mi se pare odios. E obișnuit cu mulți bani și acum e disperat că sărăcește"

Publicat pe

Dan Bittman a făcut o serie de declarații controversate privind COVID-19 și măsurile restrictive impuse în pandemie, fiind taxat dur de mai mulți artiști și persoane publice. De data aceasta, Catinca Roman și-a spus tranșant părerea despre artist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman a avut o serie de declarații controversate, seria atacurilor începând în urmă cu mai binde o lună și jumătate cu o postare pe rețelele de socializare: „Nu e de ajuns minciuna COVID, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile şi mincinoase de pe telefon. Când ieşim, băieţi şi fete?!.

De atunci au urmat o serie de declarații, care au stârnit o serie de controverse în spațiul public: „Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii’, a spus Dan Bittman la Gândul Live.

Dan Bittman s-a răzgândit cu privire la „minciuna COVID”

Apoi, Dan Bittman a revenit la sentimente mai bune precizând că, de fapt, crede în existența coronavirusului.

M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol’, a spus Dan Bittman la un post de televiziune.

Catinca Roman: „Sunt indignată de ce face”

În urma tuturor acestor declarații, Dan Bittman a fost atacat în spațiul public de mai multe persoane cunoscute. De data acesta, a venit rândul Catincăi Roman, care a precizat că artistul de la Holograf a pierdut mulți bani din lipsa concertelor.

Potrivit fiicei Mioarei Roman, în spatele indignării artistului s-ar afla faptul că a pierdut mulți bani în timpul pandemiei.

‘Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!, a spus Catinca Roman, pentru Impact.ro. 

Catinca Roman, atac dur la adresa lui Dan Bittman: "Mi se pare odios. E obișnuit cu mulți bani și acum e disperat că sărăcește"Catinca Roman, atac dur la adresa lui Dan Bittman: "Mi se pare odios. E obișnuit cu mulți bani și acum e disperat că sărăcește"

Citește și: După declarațiile privind „minciuna COVID”, Dan Bittman s-a răzgândit:”Cred în acest virus. Nu sunt genul de idiot care să…”

Citește și: Solistul trupei Taxi, poezie pentru cei care nu poartă mască, după declarațiile controversate ale lui Dan Bittman:”Nu-s toţi deştepţi ca tine”

Citește și: De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman:”Nu zic nu e bine, dar nu e de mine”

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:„A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!'

Motivul pentru care Dan Bittman a reacționat dur

Totuși, Dan Bittman susține că motivul pentru care a avut reacții atât de dure ar fi fost incoerența autorităților și nicidecum anularea concertelor.

„Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp ce mie mi se spunea să stau liniștit în casă, și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări, Guvernul organiza cel mai mare exod românesc organizat vreodată. 80.000 de muncitori, într-o săptămână, două, plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți’, a mai subliniat artistul.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter