După declarațiile privind "minciuna COVID", Dan Bittman s-a răzgândit: "Cred în acest virus. Nu sunt genul de idiot care să..."

Publicat pe

Dan Bittman a făcut o serie de declarații controversate privind noul coronavirus și măsurile restrictive impuse în pandemie. Se pare că fie a fost înțeles greșit, fie s-a răzgândit în privința virusului care a pus pe jar o lume întreagă. Cert este că artistul nu mai contestă existența COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman a avut o serie de declarații controversate, seria atacurilor începând în urmă cu mai bine de o săptămână cu o postare pe rețelele de socializare: „Nu e de ajuns minciuna COVID, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile şi mincinoase de pe telefon. Când ieşim, băieţi şi fete?!’.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

De atunci au urmat o serie de declarații, care au stârnit o serie de controverse în spațiul public: „Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii', a spus Dan Bittman la Gândul Live.

Citește și: Adi Nartea, protagonistul din Vlad, va deveni tătic a doua oară.Alina este însărcinată și cuplul a anunțat sexul copilului

Dan Bittman: „Cred în acest virus”

Acum, însă, artistul pare că a revenit la sentimente mai bune, anunțând că, de fapt, crede în existența coronavirusului.

M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol', a spus Dan Bittman la un post de televiziune.

După declarațiile privind "minciuna COVID", Dan Bittman s-a răzgândit: "Cred în acest virus. Nu sunt genul de idiot care să..."După declarațiile privind "minciuna COVID", Dan Bittman s-a răzgândit: "Cred în acest virus. Nu sunt genul de idiot care să..."

Motivul pentru care Dan Bittman a reacționat dur

Dan Bittman susține că motivul pentru care a avut reacții atât de dure a fost incoerența autorităților.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul'. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

„Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp ce mie mi se spunea să stau liniștit în casă, și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări, Guvernul organiza cel mai mare exod românesc organizat vreodată. 80.000 de muncitori, într-o săptămână, două, plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți', a mai subliniat artistul.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter