Khloe Kardashian suferă de COVID-19! Vedeta a participat la ziua surorii Kim: ”Virusul acesta e cât se poate de adevărat”

Publicat pe

Khloe Kardashian a anunțat că a fost diagnosticată cu COVID-19 și care sunt simptomele pe care le are. Vedeta este îngrijorată, pentru că recent a participat la ziua surorii sale, celebra Kim Kardashian.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Noul coronavirus nu ține cont cine ești. Khloe Kardashian a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta a participat la ziua de naștere a surorii sale, Kim, iar petrecerea a avut loc pe o insulă.

Citește și: Khloe Kardashian, înșelată de Tristan Thompson cu cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner

Deși invitații au fost testați pentru COVID-19, se pare că surprizele nu au întârziat să apară după fabuloasa petrecere. Khloe Kardashian a anunțat că a fost diagnosticată cu noul coronavirus printr-un video.

Vedeta avea vocea răgușită și a vorbit despre simptomele pe care le-a avut.

„Tocmai am aflat că am fost infectată cu coronavirus. M-am simțit foarte rău timp de câteva zile, am vomitat și tremuram mai tot timpul, mi-era ba cald, ba frig. Eu sufăr de migrene, dar durerea de cap pe care am avut-o a fost îngrozitoare, nu aș spune că a fost doar o migrenă. Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul. Gâtul meu încă se resimte, după cum puteți sesiza și voi, dar vreau să vă spun că virusul acesta e cât se poate de adevărat.', a declarat Khloe Kardashian.

Khloe Kardashian suferă de COVID-19! Vedeta a participat la ziua surorii Kim: 'Virusul acesta e cât se poate de adevărat'Khloe Kardashian suferă de COVID-19! Vedeta a participat la ziua surorii Kim: 'Virusul acesta e cât se poate de adevărat'

Deși și-a ținut ziua de naștere pe o insulă, Kim Kardashian a fost aspru criticată de fani, pentru că nu a respectat măsurile de protecție împotriva COVID-19.

Citește și: Cum a reușit Khloe Kardashian să slăbească 15 kg în 3 luni. Dieta care a transformat-o radical și nu presupune înfometare

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter