Ce a făcut Simona Pătruleasa cu rochia de mireasă. A dat pe ea 12.000 de euro, în anul 2008, și a fost superbă!

Publicat pe

Una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare ne deschide ușile dressingului personal și ne povestește cum își alege ținutele în fiecare zi, care sunt cele trei piese vestimentare pe care le poartă indiferent de tendințe și unde îi place să facă shopping.

Ai vreo piesă vestimentară la care nu poţi renunţa, deşi nu o porţi?

Îmi păstrez rochia de mireasă, mai am un pardesiu de la Valentino, pe care l-am achiziționat în urmă cu circa 10 ani, și pe care nu l-am mai purtat de mult timp. Cu toate acestea, nu mă îndur să renunț la el, pentru că e genul acela de haină care te salvează în orice situație.

Unde îți place să faci shopping în București?

În general, îmi fac cumpărăturile de la mall și, mai nou, pentru că nu mai am atâta răbdare să merg prin magazine, cumpăr online, pentru că mi se pare mai comod.

Ce nu ai purta niciodată?

Cizme albe. Deși mi-am cumpărat odată o pereche… Nu știu ce-a fost în mintea mea. (zâmbește)

Coperta VIVA! august

Coperta VIVA! august

Trei lucruri pe care le porți mereu indiferent de tendințe…

Jeanși, nu pot fără ei, îmi plac foarte mult, modelul evazat; pantaloni negri și ceva comod în picioare, tip sport.

Ce sfat le dai cititoarelor VIVA!?

Să aibă încredere în ele și în alegerile vestimentare pe care le fac, indiferent de ce se poartă sau nu, dacă sunt în tendințe sau nu. În plus, le doresc să fie iubite, fericite și să se bucure de ceea ce au!

FOTO: Facebook

Ce a făcut Simona Pătruleasa cu rochia de mireasă. A dat pe ea 12.000 de euro, în anul 2008, și a fost superbă!Ce a făcut Simona Pătruleasa cu rochia de mireasă. A dat pe ea 12.000 de euro, în anul 2008, și a fost superbă!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter