Ce a făcut Smiley înainte de a se lansa în muzică și cum și-a câștigat primii bani

Publicat pe

Este un artist cunoscut și extrem de apreciat. Puțini știu, însă, ce a făcut Smiley înainte de a se lansa în muzică. Chiar el a povestit cum a câștigat primii bani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley își iubește profesia și se bucură de succes atât în plan profesional, cât și personal. În ceea ce privește partea materială, artistul câștigă bine acum. Oferă show complet la fiecare spectacol și se bucură de o apreciere pe măsură.

Puțini știu, însă, ce a făcut Smiley înainte de a deveni cântăreț. Partenerul Ginei Pistol, care urmează să devină tătic, a spus cum a câștigat primii bani.

Ce a făcut Smiley înainte de a se lansa în muzică și cum și-a câștigat primii baniCe a făcut Smiley înainte de a se lansa în muzică și cum și-a câștigat primii bani

Cum a câștigat Smiley primii bani

Smiley a declarat la ProFM că a vândut pepeni în piață cu un văr de-al mamei sale și astfel a câștigat primii bani. La vremea aceea, artistul se urca pe tarabă şi striga Hai la pepeni, neamule!'.

Citește și: Smiley face dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața lui:”Am avut un șoc, atunci am conștientizat cât mă doare numai gândul că ar putea păți ceva”/ EXCLUSIV

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație:”Nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

Citește și: Karmen a avut COVID-19! Cum se simte acum:„E foarte dificil acest virus'

Citește și: Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka:„S-a făcut și mai frumoasă'/ EXCLUSIV

Smiley: „Muzica este despre viață”

„Muzica este despre viață, eu cânt despre ce trăiesc și dacă fac asta de multă vreme, am cam trecut prin etapele esențiale. Realitatea din noi și din jurul nostru e, însă, inepuizabilă, a așa că nu-mi fac griji că n-o să mai am inspirație.

În plus, ne îmbogățim cu tot felul de experiențe, iată, cu crize, cu temeri, cu izolări, cu scenarii de viață pe care le-am fi văzut posibile doar în filme SF. Eu sunt un optimist convins, mereu am fost, îmi place să iau lucrurile și să le așez într-o formă constructivă, în care să îmi rezulte o soluție și un drum înainte. Eu cred că omenirea era într-un stadiu cam haotic din anumite puncte de vedere și cred că avea nevoie de o trezire la realitate, de o conștientizare a lucrurilor esențiale. Este o perioadă care are multe implicații și ecouri în toate domeniile, atât umane și profesionale, cât  și economice,  și cel mai probabil efectele ei se vor simți mult timp de aici înainte.

Povestea nu se termină aici, cred că o să ni se tot predea lucruri despre viață, rezistență și economie în următorii ani. Omul, totuși, se adaptează, se transformă, își aranjează gândurile, planurile, socotelile, cheltuielile, pasiunile în așa fel încât să poată merge înainte într-o formă cât mai bună. Da, chiar cred că va fi bine, până la urmă”, ne-a povestit Smiley în urmă cu câteva luni.

Smiley, tătic pentru prima oară

Gina Pistol și Smiley au păstrat mult timp secretul că vor deveni părinți. La finalul lunii sepembrie au decis să vorbească pe marginea subiectului, dezvăluind și că vor avea o fetiță.

Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, a declarat Smiley.

Eu mă bucur mult de ceea ce trăiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu„, a spus și Gina Pistol la momentul respectiv.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter