Karmen a avut COVID-19! Cum se simte acum: "E foarte dificil acest virus"

Publicat pe

Karmen Simionescu a anunțat că a avut COVID-19. Fiica lui Adrian Minune a stat două săptămâni în carantină și a ținut să le împărtășească și fanilor experiența ei cu noul coronavirus. Cum s-a simțit artista și ce mesaj a transmis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Karmen Simionescu a anunțat că a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Artista le-a împărtășit vestea fanilor pe rețelele de socializare, în timp ce se îndrepta spre studio.

Artista a povestit că a contractat virusul când înainte de vacanța de Revelion și înainte de a face călătoria în Dubai. A stat în carantină 14 zile și, din fericire, nu s-a confruntat cu simptome agresive. Dimpotrivă! Vedeta a fost asimptomatică și nu s-a simțit rău.

Karmen a avut COVID-19! Cum se simte acum: "E foarte dificil acest virus"Karmen a avut COVID-19! Cum se simte acum: "E foarte dificil acest virus"

Vedeta a ținut să transmită că, în ceea ce o privește, consideră că nu ar fi bine să se exgereze. Totuși, protecția este binevenită.

Karmen: „Nu am avut absolut niciun simptom”

„Înainte de vacanța de Revelion, de vacanța din Dubai, am fost în carantină două săptămâni. Pentru că COVID!

Aleg să fac chestia asta și să spun public faptul că am avut Covid-19, pentru că, în jurul meu, văd foarte mulți oameni panicați și speriați de moarte. Vorbesc cu emoții și cu grijă, pentru că știu că mulți oameni pun preț pe cuvintele mele și pe felul în care văd eu lucrurile…

Partea bună a lucrurilor este faptul că nu am avut absolut niciun simptom și că nu m-am simțit sub nicio formă bolnavă. Atunci, oarecum am simțim nevoia să împărtășesc cu voi chestia asta… Realizez că este foarte dificil acest virus și că toată lumea trebuie să fie într-o oarecare alertă cât să se protejeze și să înțeleagă cât de gravă e situația, dar să nu exagerăm!”, a transmis Karmen.

Citește și: Karmen e pregătită să fie mamă pentru a doua oară. Artista își dorește și un băiețel:'Așteptăm…'

Citește și: Karmen apelează la terapie și dezvăluie motivele pentru care merge la psiholog:”Ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață”

Citește și: Când începe Survivor România.Competiția se va difuza cinci zile pe săptămână

Citește și: Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka:„S-a făcut și mai frumoasă'/ EXCLUSIV

Karmen s-a confruntat cu depresia post-natală

Karmen a dezvăluit că, imediat după naștere, s-a luptat cu o depresie post-natală pe care a reușit, însă, să o depășească datorită iubirii și înțelegerii de care au dat dovadă cei din jurul ei.

„Într-adevăr, a fost o perioadă dificilă. Nu vreau să dramatizez pentru că mă gândesc că sunt tinere mămici care ne urmăresc. Eu, înainte să rămân însărcinată, nu știam de această problemă. Asta se întâmplă destul de des. Trebuie să fii pregătit psihic, mai bine decât să nu știi ce o să te lovească. Sunt și cazuri fericite în care nu se întâmplă. Suntem oameni și oameni.

Am fost puternică eu cu mine. Am acceptat că am o problemă și am acceptat și ajutorul unui psiholog. Mi-a fost alături pe toată perioadă. (…) Să vorbesc cu o persoană din afara familiei m-a ajutat foarte mult, extrem de mult’, a declarat Karmen.

Sursa foto: Facebook, arhiva personala

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter