A murit Tanya Roberts, celebra "Bond Girl". S-a întâmplat la 24 de ore după ce i s-a anunțat decesul

Publicat pe

A murit actrița Tanya Roberts, cunoscută pentru rolurile din „James Bond” și „Îngerii lui Charlie”. Decesul vedetei fusese anunțat cu o zi în urmă de către agentul ei, când încă se afla în viață. Ulterior, s-a aflat și de la ce a pornit confuzia. Ulterior, s-a confirmat că a încetat din viață la 65 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Tanya Roberts a murit la 65 de ani, la o zi după ce i s-a anunțat decesul de către reprezentatul ei, când încă era în viață, transmite BBC.

Confuzia privind moartea actriței Tanya Roberts a pornit de la partenerul ei de viață. Starea de sănătate a vedetei era extrem de delicată. Astfel, Lance O’Brien a fost chemat la spital. În timpul vizitei, actrița, fiind extrem de slăbită, a închis ochii. Răpus de durere, partenerul ei a crezut că Tanya Roberts a murit, înainte de a asculta verdictul medicilor.

A murit Tanya Roberts, celebra "Bond Girl". S-a întâmplat la 24 de ore după ce i s-a anunțat decesulA murit Tanya Roberts, celebra "Bond Girl". S-a întâmplat la 24 de ore după ce i s-a anunțat decesul

Lance a fost cel care l-a anunțat pe agentul actriței că Tanya Roberts a murit pentru a face public anunțul.

Totuși, după ce și-a luat „adio” de la actriță, medicii au spus în direct că Tanya Roberts încă trăiește, de fapt.

De ce a ajuns Tanya Roberts la spital

Din păcate, pericolul nu trecuse și se afla în stare gravă. Astăzi a venit și anunțul oficial privind moartea actriței, celebră pentru rolurile din „James Bond” și „Îngerii lui Charlie”.

Tanya Roberts a început să se simtă rău în ajunul Crăciunului, în timp ce își plimba animalele de companie. A ajuns de urgență la spital. Nu se știe cauza morții deocamdată, însă presa internațională relatează că Tanya Roberts ar fi avut probleme la ficat.

Citește și: Cântărețul de muzică populară Nicolae Sabău a murit de COVID-19

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit.Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Citește și: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor.A fost ofițer de marină

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu:„Am ieșit, este adevărat'

Cine a fost Tanya Roberts, care a murit la 65 de ani

Numele real al actriței era Victoria Leigh Blum. Vedeta s-a născut la New York în anul 1955.

Înainte de a deveni actriță, Tanya Roberts era fotomodel și își făcuse apariția în mai multe reclame de televiziune. A debutat în filmul horror „Forced Entry', în anul 1975, pe când avea 20 de ani.

Tanya Roberts a devenit cunoscută pentru rolul din 1985 în filmul „A View to a Kill'. Apoi, a performat și în al cincilea sezon al serialului „Îngerii lui Charlie' (1976-1981), unde a interpretat rolul Julie Rogers. De asemenea, a jucat în James Bond, dar şi în alte filme precum „The Beastmaster' (1982) sau „Sheena' (1984). Ultimul său rol celebru a fost în serialul „That 70s Show'.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter