A murit actorul Petre Constantin. Nea "Bombi" a participat la multe dintre filmele lui Sergiu Nicolaescu

Publicat pe

Doliu în lumea filmului! A murit actorul Petre Constantin, unul dintre cei mai buni pirotehniști români. Nea „Bombi”, cum era cunoscut, i-a stat mereu alături regizorului și actorului Sergiu Nicolaescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petre Constantin, cunoscut și ca „Bombardel” a murit. Era actor și un pirotehnist extrem de apreciat, mai ales de către maestrul Sergiu Nicolaescu.

Vestea privind decesul lui Petre Constantin a fost dată de reprezentanții Uniunii Casadorilor Români. Înmormântarea sa urmează să aibă loc mâine.

Petre Constantin i-a fost alături maestrului Sergiu Nicolaescu

'Petre Constantin, cunoscut și ca „Bombi”, „Bombardel”, pirotehnistul care i-a fost alături maestrului Sergiu Nicolaescu în aproape toate filmele a  plecat dintre noi…

Daca doriți să-i aprindeți o lumânare sau să-i aduceți un ultim omagiu, nea Bombi este depus acasă, pe strada Sos Chitilei nr. 287 A.

Înmormântarea va avea loc, mâine după ora 12:00, la Cimitirul Străulesti 2 de pe centura Bucureștiului. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui!!!', se arată pe rețelele de socializare.

Citește și: Doliu în lumea modei!A murit designerul francez Pierre Cardin

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit.Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Citește și: Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka:„S-a făcut și mai frumoasă'/ EXCLUSIV

Citește și: Kim Kardashian și Kanye West divorțează, după 7 ani de căsnicie.Ce avere au de împărțit

Cine a fost Petre Constantin, pirotehnistul care a murit

Inițial, Petre Constantin a pătruns în lumea cinematografiei în calitate de actor. A avut câteva roluri secundare în filme precum „Mihai Viteazu' (1970), „Vifornita' (1973) sau „Toamna Bobocilor' (1975).

În 1975 s-a reprofilat și a obținut diploma de pirotehnist. De atunci a participat pe partea de efecte speciale la o serie de producții mari, foarte cunoscute, potrivit wowbiz.ro.

A colaborat cu regizori mari ca Laurențiu Damian, Radu Mihăileanu, Doru Năstase sau Alexandru Tatos. Cel mai mult însă a lucrat cu marele Sergiu Nicolaescu și nu a lipsit din aproape niciun film al său.

După Revoluție, el a lucrat la Studiourile de la Buftea. De asemenea, a apărut inclusiv pe genericele unor filme străine precum: „Modigliani' (regia Mick Davis, 2004), „The Secret Kingdom' (David Schmoeller, 1998), „Straight Into Darkness (Jeff Burr, 2004), etc.

Sursa foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter