Ce face Raluca Arvat și cât de mult i s-a schimbat viața după ce a plecat de la PRO TV: "Am înțeles târziu că familia este cea mai importantă"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Atunci când te gândești la Raluca Arvat, îți vine automat, în minte, zâmbetul ei. Un zâmbet fermecător, parcă fără vârstă, ce trece sticla imediat. Probabil că mulți dintre voi v-ați întrebat, în ultimii ani, ce mai face Raluca Arvat și de ce n-a mai apărut pe nicăieri, în afara jurnalului pe care îl prezintă la TVR2. Ei bine, acest interviu vă va oferi răspunsul: prezentatoarea TV și-a dedicat absolut tot timpul liber familiei sale și este extrem de fericită cu decizia pe care a luat-o!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum este viața de mamă? Știu că mereu ți-ai dorit să ai mai  mult timp liber pentru familie…

E interesantă viața de mamă, pentru că fiecare zi este altfel, plină de surprize frumoase, în general. Și încerc să îmi fac timp mereu să pot savura fiecare moment. Pentru că nu se mai întoarce niciun moment dacă îl ratez. Și chiar cred că familia e cea mai importantă, e pe primul plan, după aceea urmează serviciul Și orice altceva. Chiar dacă am înțeles mai târziu toate acestea.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:„A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

În încercarea de a face o documentare pentru acest interviu, am ajuns la o singură concluzie. Că, în ultimii ani, ai stat super retrasă. Și că nu mai știm mai  nimic  despre  tine… De ce? Așadar, spune-ne tu… ce ai mai făcut în ultimii ani?

Eu am preferat întotdeauna să am o viață  discretă.  Eu  îmi  trăiesc  viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și aminti- rile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă.

Citește și: Raluca Tănase de la Bravo, ai stil! e din nou singură. Vedeta s-a despărțit de iubit definitiv:'Telenovela vieții…'

Cât despre întrebarea ce am mai făcut în ultimii ani, îți spun atât: TUDOR! Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi.

Cum decurge o zi pentru tine? Ești genul care trăiește și acum pe fugă sau te-ai mai domolit, odată cu trecerea anilor?

Cred că ți-am răspuns deja la întrebare: nu m-am domolit neapărat că au trecut anii, ci mai degrabă pentru că am înțeles ce anume din viața mea merită cu adevărat timpul și energia mea.  Și aceasta e familia.

Citește și: Mircea Badea o atacă pe Dana Budeanu:„La London School of Econnomics o fi fost să ude buretele'

Cum a fost trecerea de la știri sportive la știri generaliste? Tu prezinți Jurnalul de la TVR 2 acum…

Să-ți mai spun un secret. Cred că, de când eram mică, știam eu că voi ajunge cândva să lucrez la TVR. Îmi plăcea de copil să mă uit la televizor, iar până în 1989 nu a existat decât TVR, așa că imitam și eu ce vedeam pe micul ecran. Și pentru că buletinul meteo era cel mai ușor de înțeles pentru mine, la 5-6 ani, le prezentam starea vremii – inventată, desigur – celor din familie. Și îmi amintesc că toată lumea se distra, că m-au și înregistrat pe  casetă  audio. Cât  despre  schimbare,  ordinea a fost altfel. Întâi au fost știrile generaliste, apoi știri din sport, și acum din nou știri generaliste. Pentru că eu am pornit aventura în mass-media la știri generaliste, în 1994, la un ziar din Brașov. Am fost atrasă însă de televiziune, unde am continuat la știri generaliste până în 2000, când mi s-a oferit oportunitatea să devin prima femeie care a prezentat știri din sport la o televiziune comercială. Așa că, după 15 ani în care am prezentat știri din sport, revenirea din 2016 la știri generaliste am simțit-o ca pe o întoarcere în timp, la începuturi. (zâmbește)

Citește și: Într-un exces de furie, Brigitte a dezvăluit motivul pentru care Florin Pastramă a agresat-o la shaormerie:'Lui îi e milă de toți, dar de mine…'

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, CARE SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

Ce face Raluca Arvat și cât de mult i s-a schimbat viața după ce a plecat de la PRO TV: "Am înțeles târziu că familia este cea mai importantă"/ EXCLUSIVCe face Raluca Arvat și cât de mult i s-a schimbat viața după ce a plecat de la PRO TV: "Am înțeles târziu că familia este cea mai importantă"/ EXCLUSIV

Sursa foto: PR, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter