Mircea Badea o atacă pe Dana Budeanu: „La London School of Econnomics o fi fost să ude buretele”

Publicat pe

Dana Budeanu a fost invitata lui Mihai Gâdea la Antena 3, zilele trecute. Celebrul personaj a stârnit, din nou, controverse, prin declarațiile pe care le-a făcut despre situația politică din țară, dar și despre cea socială. Printre altele, Dana Budeanu a precizat că a făcut doctoratul la London School of Econnomics.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Declarația pare să nu îi fi picat prea bine lui Mircea Badea. Deși realizatorul tv a spus în repetate rânduri că este fan Dana Budeanu, de data aceasta el a ironizat-o.

Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express: ‘Toată lumea care ajunge să-l cunoască…’

Lidia Buble a șocat cu ținuta sexy de la Elle Style Awards! Dana Budeanu a comentat-o imediat: ‘Ești minionă. Ai fost…’

Dana Budeanu o face praf pe Laura Cosoi! „Eu nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoșii ăia de sandale'

'Sunt fan Dana Budeanu! Din carisma personajului face parte accentul voit de la coada de la lapte din 86 din Giulești cu doctoratul la Londra la School of Economics. M-aș fi așteptat însă ca acolo să-i învețe pe studenți de ce sunt bune drumurile. Drumurile nu sunt pentru a te duce la mare, la munte, în weekend, ci în primul rând din punct de vedere economic', a spus el.

Și sigur la London School of Econnomics, dar o fi fost să ude buretele (n.red. făcând referire la Dana Budeanu), îți spune și despre dimensiunea socială, ca să nu mai vorbesc despre dimensiunea culturală… Faptul că a făcut apologia afirmației lui Traian Băsescu că România nu are nevoie de autostrăzi, nu e deloc așa, absolut deloc!', a spus Mircea Badea.

Prezentatorul tv a mai spus că nu este de acord deloc cu părerile Danei Budeanu în ceea ce privește pandemia de coronavirus și situația din România, ca răspuns la criza globală.

'Sunt fan Dana Budeanu'

Sunt fan Dana Budeanu, nu vreau să se înțeleagă altceva! Doamne ferește! Asta mi-ar mai lipsi, că mă rupe Dănuța pe genunchi. M-am amuzat de multe ori de ceea ce spune, pentru că are umor, e prezentabilă, nu vreau să-i fac complimente invazive (…) Pe partea cu coronavirusul și pe alte părți economice și politice nu rezonez deloc', a spus Mircea Badea în emisiunea sa.

Cine este Dana Budeanu

„Am terminat Managementul și apoi Businessul European la London School of Economics și apoi mi-am dat doctoratul în Integrare Europeana la UCL:). Am ales ce a vrut tata… asta a fost’, mărturisește Dana Budeanu.

A fost căsătorită cu fondatorul Cancan și Ciao

Dana a fost căsătorită cu Radu Budeanu, fondatorul CanCan și Ciao și împreună sunt părinții unor fetițe gemene în vârstă de 15 ani.

Mircea Badea o atacă pe Dana Budeanu: „La London School of Econnomics o fi fost să ude buretele'Mircea Badea o atacă pe Dana Budeanu: „La London School of Econnomics o fi fost să ude buretele'

„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu există nimic în afară de o fată de 22 de ani care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presa din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România, și s-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam această este istoria despre nevasta lu’, în acest caz’, a scris Dana Budeanu pe blogul său.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter