Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express: ”Toată lumea care ajunge să-l cunoască...”

Publicat pe

Mulți nu se așteptau ca Dana Budeanu și Alexandru Abagiu de la Asia Express să aibă o relație de prietenie atât de sudată. Criticul de modă are numai cuvinte de laudă la adresa prietenului ei.

În unul dintre cliplurile pe care le-a postat pe YouTube, Dana Budeanu a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Alexandru Abagiu. Cei doi se înțeleg de minune, iar criticul de modă are numai cuvinte de laudă la adresa make-up artistului.

'Sunt tot eu dacă nu m-ați recunoscut. Sunt machiată de un geniu absolut. A venit și ziua aia să-l prind. Geniul se numește Alexandru Abagiu, Dumnezeul makeup-ului. N-am cuvinte pentru a-i descrie mintea, viziunea, geniul, talentul. Întotdeauna când mă machiază Alex îi zic: 'Ce fac cu fața asta?'. Toată lumea care ajunge să-l cunoască probabil că are același sentiment că nu vrea să se mai demachieze niciodată. Nu am cuvinte pentru Alexandru, dar aș vrea într-o zi să fac un verdict în care se vorbesc despre make-up artiști', a spus Dana Budeanu despre Alexandru Abagiu.

Dana Budeanu și Alexandru Abagiu de la Asia Express au o relație de prietenie de foarte mulți ani și puțini se așteptau ca cei doi să se înțeleagă atât de bine.

Citește și: Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat proba de imunitate în Asia Express, sezonul 3

Alex Abagiu de la Asia Express este make-up artistul vedetelor

Alexandru Abagiu este foarte cunoscut printre persoanele publice din România. El nu este știut însă de publicul larg de la noi din țară, nu a apărut des la TV, la diverse emisiuni sau show-uri. Cu toate acestea, el face parte din lumea mondenă din spatele camerelor de vedere.

Este make-up artist cu ștate vechi, colaborează cu cele mai mari brand-uri de produse de machiaj la nivel internațional și cu vedete de la noi și din afară.

FOTO: Facebook

Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express: 'Toată lumea care ajunge să-l cunoască...'Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express: 'Toată lumea care ajunge să-l cunoască...'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter