Ce frumoasă era Cristina Țopescu în tinerețe! A fost mereu curtată de bărbați, dar a preferat să nu se căsătorească

Publicat pe

Vestea că fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a murit a șocat întreaga țară. Prezentă pe micul ecran înca din anii 90, aceasta a fost nu doar un memorabil om de televiziune, dar și una din cele mai frumoase vedete. Cu toate că a fost dintotdeauna curtată de bărbați, Cristina a preferat discreția și solitudinea, singura relație despre care a vorbit deschis fiind cea cu Ștefan Bănică.

La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casă. Fosta vedetă de televiziune nu mai fusese zărită de vecini din 19 decembrie, iar ultima postare pe Facebook a fost făcută în data de 26 decembrie.

Femeia care a intrat în casele atâtor oameni cu jurnalele sale de știri și cu emisiunile sale a murit, din păcate, singură, în patul său.

Ce frumoasă era Cristina Țopescu în tinerețe! Curtată de mulți bărbați, nu a ales căsătoria

Cristina Țopescu a fost o persoană extrem de discretă și retrasă, deși frumusețea sa a atras întotdeauna numeroși admiratori. În anii 90, pe când era o tânără prezentatoare de televiziune, era curtată asiduu, grație frumuseții și farmecului său. Așa cum arată fotografiile din tinerețea sa, fiica regretatului comentator Cristian Țopescu era una dintre cele mai frumoase vedete.

Cristina Țopescu a avut o relație de cinci ani cu Ștefan Bănică

În ciuda faptului că nu a dus lipsă de admiratori, Cristina Țopescu a trăit întotdeauna retrasă, singura relație despre care a acceptat să vorbească deschis fiind cea cu Ștefan Bănică. Cei doi au început o poveste de iubire în 1993 și s-au iubit vreme de cinci ani.

'Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubită atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. A fost o poveste pasională. Va rămâne un om special în sufletul meu', povestea Cristina Topescu în urmă cu șase ani la Draga mea prietena', Kanal D.

În anul 2011, Cristina Țopescu acorda un interviu revistei Tango, unde expunea viziunea sa asupra ideii de căsătorie.

'În ceea ce mă privește, dupăce, copil fiind, nu mi-a fost ușor când ai mei au divorțat, după ce am trăit apoi încă un divorț si al mamei și al tatălui, după ce văd ce se întâmplă cu căsniciile prietenilor mei, dă-mi voie să nu dau doi bani pe neapărata legalizare a unei relații între un bărbat și o femeie care se iubesc. Poți s-o faci într-o bună zi, poți să n-o faci niciodată, având o viață sentimentală mult mai normală decât cei cu acte-n regulă'. În cazul meu, nu e, deci, o formă nici de singurătate, nici de libertate. E poate una de libertate în alt sens: aceea de a opta pentru alte valori și de a ignora normele impuse artificial de o societate ipocrită de cele mai multe ori', declara Cristina Țopescu pentru Tango.

Foto: Libertatea, Facebook

Ce frumoasă era Cristina Țopescu în tinerețe! A fost mereu curtată de bărbați, dar a preferat să nu se căsătoreascăCe frumoasă era Cristina Țopescu în tinerețe! A fost mereu curtată de bărbați, dar a preferat să nu se căsătorească
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter