Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu! La 18 ani, Eva Zaharescu s-a transformat într-o tânără incredibil de sexy: ce imagini hot a postat pe Instagram

Publicat pe

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar fiica sa, Eva, îi calcă pe urme. Din fetița adorabilă care apărea în ședințe foto alături de mama ei în VIVA!, Eva s-a transformat într-o tânără elegantă și incredibil de sexy care, la 18 ani, și-a depășit mama în înălțime.

Andreea Berecleanu se poate lăuda cu o carieră de succes în televiziune, dar poate că cea mai mare realizare a sa sunt copiii ei, Petru și Eva, doi adolescenți simpatici foc, care au crescut sub ochii noștri.

La 18 ani, Eva Zaharescu îi calcă pe urme mamei sale, adolescența transformând-o, dintr-o fetiță adorabilă, într-o tânără incredibil de frumoasă și de sexy, care nu se sfiește în fața camerei foto. Din fotografiile postate în social media, este evident că Eva stăpânește arta de a poza în fața obiectivului și este evidentă, de asemenea, moștenirea genetică primită de la celebra ei mamă.

Fiica Andreei Berecleanu, incredibil de sexy la 18 ani

De altfel, Eva e obișnuită de mică cu lumina reflectoarelor. În plus, în urmă cu circa doi ani, adolescenta a făcut parte dintr-o campanie amplă a unui cunoscut brand de produse cosmetice, iar Andreea ne-a confirmat atunci că fata s-a descurcat cu brio: 'A fost ca peștele în apă. S-a descurcat foarte bine, și la interviuri, și la fotografii'.

Eva Zaharescu s-a mutat în toamna lui 2018 la Londra, pentru studii și s-a schimbat foarte mult în ultimii doi ani, trecând de la adolescenta ingenuă la tânăra atrăgătoare. Frumusețea sa face furori în social media, iar, din fotografii, pare că fiica Andreei Berecleanu ar fi apelat la mărire de buze. Lucru deloc de mirare, din moment ce are în familie unul dintre cei mai buni meidic esteticieni din țară: pe Constantin Stan.

Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu! La 18 ani, Eva Zaharescu s-a transformat într-o tânără incredibil de sexy: ce imagini  hot a postat pe InstagramCe frumoasă este fiica Andreei Berecleanu! La 18 ani, Eva Zaharescu s-a transformat într-o tânără incredibil de sexy: ce imagini  hot a postat pe Instagram

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și: Corina Caragea, la datorie în plină pandemie! Cum se protejează de coronavirus, la job și acasă: „Păstrez distanța și dezinfectez cât de mult pot”. Vedeta și-a descoperit o nouă pasiune, în izolare! INTERVIU

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter