Asia Express sezonul 1. Prima echipă eliminată: Marian și Corina Drăgulescu: „Au fost niște zile de foc”

Publicat pe

În a doua ediție a emisiunii Asia Express a avut loc prima eliminare din concurs. Prima pereche eliminată a fost formată din Corina și Marian Drăgulescu. Cei doi au plâns de tristețe din cauză că drumul lor în Asia Express s-a terminat după două ediții. 

Asia Express sezonul 1. Prima echipă eliminată: Marian și Corina Drăgulescu: „Au fost niște zile de foc'Asia Express sezonul 1. Prima echipă eliminată: Marian și Corina Drăgulescu: „Au fost niște zile de foc'

„Au fost niște zile de foc. Au fost lucruri pe care le-am făcut prima dată”, a spus Marian Drăgulescu. „După mine, potopul”, astfel a părăsit Corina Drăgulescu emisiunea.

Corina și Marian au părăsit competiția vizibil emoționați, dar recunoscători că au trăit o experiență autentică, de neuitat, pe teritoriul Asiatic.

Citește și: Cine este Corina, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, concurent la Asia Express sezonul 1

Probe dificile, lacrimi și mult efort

Primele probe din sezonul 1 al Asia Express a inclus probe dificile, dar distractive. De la degustări ale preparatelor ciudate, până la demonstrații de gătit. 

Concurenții au plecat în ordinea sosirii de la linia de start, la o distanță de două minute. Dacă Raluk și Ana au fost prima echipă care a primit indiciul următor, Vica și Daniela au fost nevoite să pornească la drum cu un ,,handicap'- un al treilea coechipier vietnamez, încărcat cu multe bagaje. Până la locul probei, care era la 150 de kilometri distanță, vedetele au făcut autostopul, căci fără bani într-o țară străină sunt nevoiți să apeleze mereu la bunăvoința localnicilor.

Tam Boc Market, punctul care oferea următoarele indicații, a fost de negăsit pentru multe dintre echipe, căci steagul Asia Express era poziționat într-un loc extrem de aglomerat. Testul acestei locații îi provoca pe concurenți să găsească trei ingrediente specifice vietnameze ascunse printre tarabele unei piețe, ca mai apoi, încărcați cu o balanță specifică, o cobiliță plină cu ouă, să meargă la cumpărături pentru un al patrulea ingredient.

Dexteritatea, rapiditatea, echilibrul au fost principalele atuuri necesare, iar în agitația market-ului vietnamez, unele echipe s-au descurcat mai bine ca celălalte: ,,Isterie de la un cap în celălalt în piața asta. Efectiv nu știam unde să mã mai duc', afirma Dorian. 

Citește și: Asia Express sezonul 1. Cine sunt concurenții care vor porni pe Drumul Dragonului

Dacă Vica și Daniela Crudu au găsit un sprijin în localnicul care le însoțea, mama lui Dorian, Luminița Popa, a făcut o greșeală care ar fi putut să îi coste locul în competiție: a uitat indiciul următor pe una dintre tarabe. 

Dacă 6 dintre echipe porniseră deja spre al doilea punct de întâlnire, Luminița și Dorian s-au aflat pentru minute bune în impas, neștiind în ce direcție să o ia. Cu toate acestea, Ana Baniciu și Raluk le-au oferit detalii importante despre numele următorului punct de control, detalii ce păreau imposibil de reținut. Dar pentru că jocul este complet imprevizibil, familia Popa a ajuns pe locul doi și a reușit să se califice, alături de Lora și Ionuț Ghenu, într-o probă a amuletei.

Premiu de 1000 de euro și avantaj

Miza era extrem de importantă, 1000 de Euro oferiți după terminarea emisiunii și un avantaj imens în următoarea probă- un cartonaș galben care le dădea posibilitatea să refuze o misiune. Provocarea a inclus un concurs culinar, în care cele două echipe au gătit carne de șarpe, nu înainte de a-și alege colegii care să jurizeze farfuria. Raluk și Ana Baniciu și frații Moroșanu au decis că ,,amorezii' au dat mai multă savoare preparatului bizar, chiar dacă Dorian s-a descurcat impecabil la bancul de lucru.

Citește și: Raluka și Ana Baniciu câștigat Asia Express sezonul 1. Au împărțit premiul de 30.000 de euro. Cum și-au cheltuit banii

Lora și Ionuț Ghenu au plecat din nou primii, cu un avantaj imens, urmați de restul echipelor. Pe drum, vedetele au trebuit să facă o scurtă oprire pentru a mânca alimentul misterios ce se afla în coșurile pe care le cărau de la începutul zilei: jackfruit-ul. S-a dovedit a fi o provocare imensă, nu doar din cauza cantității, dar și din cauza gustului neobișnuit:

,,Are un gust foarte ciudat!”, declara Vica. ,,Amorezii” au folosit cartonașul avantaj și au ajuns direct la următorul punct de control, fără să știe, de fapt, că următoarea probă era cea mai grea. În Hanoi, acolo unde îi aștepta și Gina Pistol, au mâncat balut- ou fertilizat, de gâscă sau găină, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert și consumat în coajă. Delicatesa vietnameză i-a făcut pe mulți dintre ei să fie pe punctul de a renunța, dar știind că ultimele două echipe care ar fi îndeplinit proba erau pasibile de eliminare, s-au ambiționat să treacă și acest test.

Citește și: Marian Drăgulescu – La 36 de ani este campion european la sol şi vicecampion la sărituri
Frații Moroșanu și soții Drăgulescu au fost cei care au ajuns pe locurile șase și șapte la punctul de control, iar Ana și Raluk, ajunse primele, au decis soarta celor din urmă. Cora și Marian au părăsit competiția vizibil emoționați, dar recunoscători că au trăit o experiență autentică, de neuitat, pe teritoriul Asiatic. Cu șase echipe rămase în competiție, aventura Asia Express continuă și săptămâna următoare pe Antena 1. Luni și marți, de la ora 20:00, vedetele se vor confrunta cu probe de foc, cu teste care îi vor pune la grea încercare, cu imprevizibilul unui maraton care a reușit să îi ducă de la agonie, la extaz în doar câteva momente.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter