Vladimir Drăghia se mută cu familia în casă nouă, în plină pandemie de coronavirus. Și-a luat apartament de lux cu vedere la lac

Publicat pe

După aproape doi ani de așteptare, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru și-au văzut visul cu ochii. În plină pandemie de coronavirus, aceștia se vor muta, împreună cu fetița lor, Zora, la casă nouă. Este vorba despre un apartament dintr-un complex rezidențial de lux, cu vedere la lac.

Vladimir Drăghia duce o viață frumoasă și liniștită alături de partenera sa, Alice Cavaleru, și de fetița lor, Zora. Un singur lucru lipsea din peisaj ca totul să fie perfect și iată că s-a găsit rezolvare și în această privință: o casă nouă și spațioasă.

Câștigătorul sezonului 1 de Exatlon a cumpărat în toamna lui 2018 un apartament aflat într-un complex rezidențial în dezvoltare. Iată că, la aproape doi ani de la semnarea actelor, Vladimir își vede visul cu ochii și urmează să se mute în casă nouă cât de curând, așa cum a anunțat pe Instagram.

Vladimir Drăghia se mută în casă nouă

'Am vizitat azi clădirea în care ne vom muta în curând. Am fost cu Alice, cu Zora, cu Ioco și am sunat-o și pe maică-mea, să fim chiar tot familionul. :-). Și cum stăteam noi așa, sub apus, mi-am numărat binecuvântările-n gând și parcă au dispărut pentru câteva clipe grijile, virusul, tot. E plăcut să te poți opri câteodată să privești în jur. Iar dacă nu îți place ce vezi, fă să-ți placă', acesta a fost mesajul lui Vladimir Drăghia.

Complexul rezidențial în care se va muta vedeta împreună cu familia sa se află în zona Pipera, iar apartamentul în care va locui Vladimir Drăghia are un balcon generos cu vedere la lac.

Vladimir Drăghia se mută cu familia în casă nouă, în plină pandemie de coronavirus. Și-a luat apartament de lux cu vedere la lacVladimir Drăghia se mută cu familia în casă nouă, în plină pandemie de coronavirus. Și-a luat apartament de lux cu vedere la lac

Foto: Instagram

Citește și: Andreea Bălan vorbește deschis despre despărțirile care i-au marcat viața: „Cu cât ai stat mai mult, cu atât despărțirea este mai grea. În prezent…”

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter