Cine este Corina, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, concurent la Asia Express sezonul 1

Publicat pe

Corina și Marian Drăgulescu au participat împreună la sezonul 1 al emisiunii Asia Express. Din păcate, relația lor nu a funcționat, așa că cei doi au divorțat, alegând să meargă pe drumuri separate. 

Cine este Corina, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, concurent la Asia Express sezonul 1Cine este Corina, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, concurent la Asia Express sezonul 1

„Noi am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Sunt ok!' a spus Marian Drăgulescu.

La sfârșitul anului trecut, Marian și Corina au făcut terapie de cuplu, însă n-au mai putut salva mariajul nici măcar cu ajutor specializat.

Citește și:Marian și Corina, cascadorii râsului la ASIA EXPRESS

Cu ceva timp în urmă, Drăgulescu susținea că principala vinovată pentru scandalurile din familia lor este Corina, fiind extrem de perfecționistă. Au ajuns de multe ori în fața notarului și s-au răzgândit tot de atâtea. Până astăzi. „El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu', spunea Corina Drăgulescu, în urmă cu ceva timp.

Gimnastul se află la al doilea divorț.

 Drăgulescu a mai fost căsătorit cu Larisa, cu care are doi copii și cu care se află în relații foarte bune. De altfel, Corina posta frecvent pe conturile sale de socializare fotografii în care se afla împreună cu Larisa și copiii lui Marian.

Citește și: Marian Drăgulescu – La 36 de ani este campion european la sol şi vicecampion la sărituri

'El m-a acuzat pe mine că am pitit actele de căsătorie, eu pe el că le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost laterapie de cuplu' – Corina Drăgulescu, conform libertatea.ro, anul trecut, când cei doi discutau despre divorț. 

Marian Drăgulescu a fost protagonistul unor momente uluitoare în timpul reality-show-ului Asia Express. Renumitul gimnast a fost pus la punct, în repetate rânduri, de soţia sa, Corina. Cei doi se certau la fiecare cinci minute, iar scandalurile dintre ei stârneau amuzamentul celorlalți concurenți.

La un moment dat, chiar se puneau pariuri că la revenirea în România vor divorța imediat.  Cei doi n-au câștigat premiul cel mare în competiție, însă au luat un premiu imaginar pentru cuplul cu cele mai multe certuri de la „Asia Express’. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter