Marian Drăgulescu – La 36 de ani este campion european la sol şi vicecampion la sărituri

Publicat pe

Gimnastul român Marian Drăgulescu a reuşit o evoluţie incredibilă la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca, unde a obţinut două medalii, aur la sol şi argint la sărituri.  

 

Sâmbătă, Marian Drăgulescu a câştigat medalia de aur la sol şi cel de-al 10-lea titlul continental ddoborând astfel recordul Nadiei Comăneci la titluri continentale, chiar în prezenţa multiplei campioane a României.

 

Dragulescu a fost notat cu 14.500 în finala de la sol şi a câştigat medalia de aur, aceasta fiind prima a delegaţiei României în aceasta competiţie.

 

„E u  vis împlinit. Am avut o dorinţă: să mi se cânte imnul la aceste Campionate Europene şi mă bucur ca s-a împlinit. E cea mai importantă medalie pentru mine, e acasă în faţa a 7.000 de români. E a 10-a pentru mine. A fost super, m-am simţit extraordinar şi am prins o zi bună', a declarat portivul dupa ceremonia de premiere.

 

Duminică, Marian Drăgulescu a dovedit ca este într-o formă fizică de excepţie, el câştigând argintul în proba de sărituri.

 

Sportivul român, care va împlini 37 de ani în luna decembrie, este acum cu gândul la Campionatele Mondiale din Canada, performanţa de la Cluj dându-i speranţe mari într-o evoluţie foarte bună şi la această competiţie.

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter