Larisa Iordache, medalie de bronz la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj

Publicat pe

Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj și astfel România are două medaliate în finală, după ce Cătălina Ponor a cucerit aurul european la acest aparat.

În finala de la bârnă, Larisa a fost notată cu 13,966 și a cucerit bronzul european. Aceasta a revenit într-o competiție mare după o lungă perioadă de accidentări și este fericită că a urcat pe podium. Totuși, are și o dezamăgire: greșeala de la coborârea de pe bârnă.

„Doar medalia de bronz, azi. Mă bucur că am ajuns pe podium la Europene, având în vedere toate cele întâmplate în ultimele două luni, cu doar o luna de pregătire, dar am pierdut fix pe greşeală mea şi nu mi-o pot ierta. Sunt într-un fel dezamăgită de mine, puteam să fac o coborâre foarte bună de pe bârnă şi eram foarte sus. Finală a fost bună, ne-au ajutat mult oamenii din sală, au fost deschişi din prima clipă, a fost pentru prima dată în viaţă mea când am trăit o astfel de atmosferă. Pentru noi a fost. E un nou început pentru mine şi sper să fie cât mai bine, să fiu sănătoasă. Le mulţumesc antrenorilor mei, soţii Moldovan, mi-au fost alături în fiecare clipă. Larisa merge mai departe. Sper că atunci când ajung la Mondiale să fiu în forma care îmi place', a spus Larisa, potrivit știrileprotv.ro

Atât ea, cât și Ponor, au fost felicitate de Nadia Comăneci.

Larisa Iordache deține 12 medalii la Campionatele Europene de Gimnastică: 3 de aur, 4 de argint și 5 de bronz.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Cătălina Ponor, aur la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter