Carmen Brumă a ocupat locul 1 la maratonul Bucharest International 10K

Publicat pe

În acest weekend, Carmen Bruma a participat la Bucharest International 10, competiţie organizată de de campioana mondială la maraton Constantin Diţă, şi a ocupat primul loc la categoria ei de vârstă.

 

Vedeta a participat la competiție alături de 800 de oameni din 20 de țări, printre care nume celebre din atletismul românesc precum Gabriela Szabo, Constantina Diță, Anișoara Cușmir și Paula Ivan, și s-a clasat pe prima poziţie. Mai exact, Carmen a alergat 10 kilometri în 44,54 minute, acesta fiind cel mai bun timp al său de până acum.

 

Carmen Brumă a mai participat până acum la mai multe competiții de acest tip, precum Maratonul Internațional București, Maratonul DHL, Maratonul Reîntregirii Neamului, Crossul Pădurii, având la activ un maraton de 42,195 km și 4 semimaratoane, precum și două curse de 10 kilometri câștigate.

 

Traseul cursei de 10km este plat și rapid și oferă oportunitatea unui record personal competitiv pentru atleții profesioniști sau amatori.

 

Startul a fost dat pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, între Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle, iar concurenții au alergat până în centrul Bucureștiului trecând pe lângă cele mai importante obiective turistice. Sosirea a avut loc în același punct cu cel de start.

 

Vezi si:

Cum spune Carmen Bruma ca poti slabi dupa vacanta

 

 

Carmen Brumă a ocupat locul 1 la maratonul Bucharest International 10KCarmen Brumă a ocupat locul 1 la maratonul Bucharest International 10K

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter