Ce mai face Claudiu Pătrașcu, primul ”crai de Dorobanți”. Și-a tocat averea în cluburi

Publicat pe
Ce mai face Claudiu Pătrașcu, primul 'crai de Dorobanți'. Și-a tocat averea în cluburiCe mai face Claudiu Pătrașcu, primul 'crai de Dorobanți'. Și-a tocat averea în cluburi

Alături de Codin Maticiuc, Claudiu Pătrașcu este unul dintre craii de Dorobanți 'originali', care practic a dat numele categoriei. În anii 2000, Claudiu era unul dintre cei mai risipitori băieți de bani gata, cheltuind o avere în cluburi și fiind dorit de toate fetele din lumea bună. Ei, bine, se pare că acest stil de viață l-a ajuns din urmă, iar cuceritorul și-a cam pierdut averea.

În anii 2000, numele lui Claudiu Pătrașcu era pe buzele tuturor fetelor de oraș, burlacul fiind unul dintre cei mai doriți bărbați din Capitală. Cunoscut pentru stilul de viață extravagant,  averile pe care le cheltuia într-o singură noapte în club, mașinile pe care le conducea și femeile pe care le cucerea, Pătrașcu a fost, alături de Codin Maticiuc sau Alex Erbașu, unul din cei grație cărora s-a născut expresia 'crai de Dorobanți'. De meserie avocat, exact la fel ca tatăl său, Claudiu Pătrașcu se relaxa în weekend pe terasele de fițe, alături de cele mai apetisante domnișoare. P e vremea aceea avea o colecție impresionantă de mașini, 'bijterii' una și-una: Ferrari F430 Spider, Lamborghini, Mercedes S600, Porsche si Cadillac Escalade.

Anii au trecut, iar conturile din bancă, fie afectate de criză, fie consecința unui stil de viață risipitor, au secat. Se pare că din posesorul unor adevărate bijuterii pe patru roti, pe care a fost nevoit să le vândă la un moment dat, a ajuns dealer auto. Și-a încercat norocul și în muzică, în calitate de DJ al unui club, iar apoi a început o afacere legată de comercializarea unor ceasuri de lux. Dacă în trecut a avut relații cu unele din cele mai dorite femei din showbiz, precum Sorana (ex-ASIA), Anda Adam şi Roxana Ungureanu, se pare că de ceva vreme Claudiu s-a așezat la casa lui alături de o brunetă frumoasă.

Deși se zvonește că averea i-a fost extrem de afectată de marea criză de la finalul anilor 2000, Claudiu Pătrașcu a infirmat acest aspect în cadrul unei emisiuni tv din 2010: 'Fiecare și-a făcut prostiile când eram mai mici. Nu mai există băieți de Dorobanți, suntem bărbați acum! Fiecare are un business, are o vârstă. Eu am fost foarte răsfățat, cel mai răsfățat. Sunt tot ceea sunt datorită tatălui meu. Eu am avut un start pe care tata, Dumnezeu să-l ierte, mi l-a lăsat și de-acolo am făcut diverse lucruri. Imobiliare, am câteva firme de tuning, mai multe. Toți cei care am fost în business-ul imobiliar am avut de pierdut, dar niște contracte doar. N-am pierdut proprietăți, n-am pierdut nimic.'

Foto: Libertatea, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter