Câte kilograme a luat Diana Dumitrescu în 4 luni de sarcină și ce metodă de naștere preferă la 35 de ani

Publicat pe

La 35 de ani, Diana Dumitrescu și-a văzut visul cu ochii: anul acesta va deveni mamă pentru prima dată, urmând să nască un băiețel. Însărcinată în patru luni, Diana ne-a povestit câte kilograme a luat până acum, cum o menajează soțul ei și ce metodă de naștere a ales.

După ce în septembrie 2018 s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Alin Boroi, cu care avea o relaţie de câţiva ani, iată că la 35 de ani Diana Dumitrescu și-a îndeplinit o dorință mai veche: cea de a deveni mamă. Sunt zece ani de când vedeta visează să își țină în brațe copilul  și iată că dorința sa va deveni realitate  toamna aceasta, când va aduce pe lume un băiețel.

Câte kilograme s-a îngrășat Diana Dumitrescu în patru luni de sarcină

Însărcinată în patru luni, Diana Dumitrescu ne-a dezvăluit câte kilograme a luat până acum: 'Am fost norocoasă. Am o sarcină foarte ușoară, nu am avut grețuri, nu mi-a fost rău, totul e  foarte bine. Cresc. Mama crește. Crește și copilul, creștem amândoi. Fix șase kilograme am luat până acum, chiar m-am suit azi dimineață pe cântar. E mult șase kilograme, dar na…Să știi că m-am tot abținut, evit să mănânc noaptea, deși mi se face foame. Sper eu să nu iau mai mult de 15 kilograme în toată sarcina, deși sunt abia în patru luni și am luat deja șase kilograme. (…) Îmi e foarte greu să mă obișnuiesc cu burta care crește de la săptămână la săptămână și mereu mă uit în oglindă și nu sunt obișnuită și îmi zic «Doamne, sunt mare, Doamne, sunt grasă», dar e ceva natural.'

Ce metodă de naștere a ales Diana Dumitrescu la 35 de ani

Diana Dumitrescu nu s-a decis încă ce metodă de naștere va alege. Deși frica o impinge spre cezariană, este de acord că nașterea naturală ar ajuta-o să își revină mai repede.'Aștept să văd cum se întâmplă lucrurile. Ideea este ca eu am vorbit cu doctorița mea și i-am spus că-mi este teamă și că aș vrea cezariană. Ea mi-a spus că facem cum vreau eu, dar că dacă cumva mi se rupe apa și e totul în regulă, preferă să nu facem cezariană. Cumva, sunt obișnuită cu gândul că voi naște natural și mi-aș dori să nasc natural, știu că astfel corpul își revine mult mai repede. Iar eu am 35 de ani și cu siguranță nu mi-aș reveni la fel de repede ca la 25 și atunci da, prefer să nasc natural. Dar rămâne de văzut, ca totul să fie bine, copilul să fie în regulă, asta e cel mai important', ne-a povestit Diana Dumitrescu, care va aduce pe lume un băiețel în toamna acestui an.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter