Ce mai face fosta soție a lui Călin Popescu Tăriceanu, Ioana. Frumoasa blondă trăiește pe picior mare

Publicat pe
Ce mai face fosta soție a lui Călin Popescu Tăriceanu, Ioana. Frumoasa blondă trăiește pe picior mareCe mai face fosta soție a lui Călin Popescu Tăriceanu, Ioana. Frumoasa blondă trăiește pe picior mare

A patra soție a lui Călin Popescu Tăriceanu, Ioana (41), a fost, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase soții de politician în cei opt ani cât a stat alături de acesta. Despre Ioana nu s-a auzit mai nimic în ultimii ani, de când, la nici un an de la divorțul de Tăriceanu, s-a căsătorit cu un milionar. Iată ce face acum Ioana Valmar.

Timp de opt ani, până la divorțul furtunos din 2011, când a pierdut și custodia copilului, Ioana Tăriceanu a avut un mariaj aparent fericit cu Călin Popescu Tăriceanu. Apreciată pentru frumusețe și stil, cea de-a patra soție a fostului premier al României părea ca va și rămâne alături de soțul cu un sfert de veac mai în vârstă, pe care îl cunoscuse la 19 ani și cu care se căsătorise civil la Budapesta, în 2003. Ioana și Tăriceanu au împreună un băiat, Mihai, venit pe lume în 2004, după divorț copilul rămânând la tată.

Ioana și-a refăcut viața la nici un an de la divorțul de Călin Popescu Tăriceanu

La nici un an de la divorțul neașteptat din 2011, Ioana Dinu (nr. acesta e numele de fată) s-a căsătorit cu directorul general Porsche România, Brent Valmar, cu aproape 20 de ani mai în vârstă, în cadrul unui eveniment costisitor la Snagov. De atunci, blonda, absolventă a Facultății de Drept, ce profesează ca notar public, pare că duce o viață liniștită. Singura excepție fiind anul 2017, când aceasta a fost audiată ca martor la DNA în dosarul în care Tăriceanu, președinte al Senatului la vremea la  care se referă acuzația, a fost judecat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului, după cum a anunțat atunci Agerpres. Dosarul viza retrocedarea nelegală a unei suprafețe din Pădurea Snagov și a Fermei Băneasa.

Foto: arhiva VIVA!, Libertatea, Facebook

Citește și:

Care e starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu acum. Soția artistului e mai optimistă ca niciodată

Ce bine arată mama lui Dan Bălan de la O-Zone la 61 de ani! Ludmila a pozat sexy, în costum de baie

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter