(P) Last Minute Delta pentru Seniori - tarife de la 599 lei!

Publicat pe

Delta Dunării este o destinație perfectă de explorat în luna iunie, mai ales dacă vrei să scapi de agitația marilor orașe, să pescuiești la apus sau să faci drumeții în pădurile de nisip. Profită de oferta Last Minute de la Gulliver Delta Resort 3* și rezervă acum un sejur de 4 sau 5 zile, în acest paradis luxuriant, la tarife începând de la 599 lei/persoană prin programul Plătește 1, Merg 2!

Pachetul de vacanță Delta pentru Seniori incluse 3 sau 4 nopți de cazare (conform programului ales), pensiune completa tip bufet, transport autocar București și transferuri barca Murighiol-Uzlina-Murighiol – la tarife de la 599 lei/persoană – valabil pentru plecarea din 06.06 și de la 619 lei/persoană pentru plecările din 13.06 si 20.06!

Gulliver Delta Resort 3* – locația ideală pentru relaxare

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este o unitate de cazare aflată în inima Deltei Dunării, la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina. Turiștii seniori găsesc aici numeroase facilități pentru ca vacanța să fie una relaxantă: grădina plină de balansoare și hamace este perfectă pentru cititi în natură, piscina asigură răcoarea în zilele calde de vară, iar pontoanele sunt numai bune pentru pescuit și privit apusul.

Delta Dunării, sigura deltă din lume ce poartă titulatura de Rezervație a Biosferei parte din UNESCO, este clasată în topul celor mai bogate regiuni ecologice din lume, după Marea Barieră de Corali și Insulele Galapagos. Cele peste 1800 de tipuri de plante – multe dintre ele pe cale de dispariție sau noi pentru știință, cele 320 de specii de păsări și circa 130 de specii de pești o transformă într-un adevărat muzeu al biodiversității.

 

Superlativele Rezervației Biosferei parte din UNESCO

Descoperă bijuteriile deltei la o plimbare cu barca pe lacurile dantelate cu stufăriș, rogoz, papură și sălcii pletoase și observă coloniile de pelicani, cormorani, stârci, lebede, egrete și rațe sălbatice. Pădurea Letea este locul care nu poate fi ratat odată ce ajungi în rezervație. Dunele de nisip, asemănătoare locurilor deșertice, hergheliile de cai sălbatici, stejarii seculari și lianele grecești, lungi chiar și de 25 de metri, i-au adus supranumele de „Jungla României'.

Peisajele din Delta Dunării sunt memorabile, iar apusurile sunt, fără îndoială, cele mai spectaculoase din țară. Mergi cu lotca pe traseul canalul Uzlina – lacurile Pojarnia și Chiril, pentru a surprinde spectacolul de lumină și culoare ce îmbracă întregul ținut în nuanțe diafane de portocaliu și violet.

Pentru relaxare la soare merită să faci o excursie la Sulina sau la Sfântu Gheorghe, două localități pitorești unde Dunărea se varsă în Marea Neagră, iar plajele sălbatice sunt unele dintre cele mai frumoase din țară.

 

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

Delta pentru Seniori 4 zile – tarife de la 599 lei/persoana (redus de la 1198 lei) – plecarea din 06.06, si de la 619 lei/persoana (redus de la 1238 lei/persoana) – plecari din 13.06 si 20.06, valabil prin oferta Plateste 1, Merg 2!

Delta pentru Seniori 5 zile – tarife de la 914 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare conform programului ales, pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plătește 1, Merg 2 reprezinta 50% reducere din tariful standard de la 1198 lei/persoană, si se aplica si la pachetele Delta pentru Toti (plecările din 06.06; 13.06 și 20.06!) Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter