Parodie la adresa politicienilor români. Uite-i în rolurile personajelor din GAME OF THRONES!

Publicat pe

Jocurile de putere de pe scena politică actuală din România au determinat internauții să creeze diverse parodii care au devenit virale în rețelele de social media. Una dintre cele mai apreciate glume din mediul online este editarea fotografiilor principalilor politicieni ai țării, așa încât să semene cu personaje din serialul „Game of Thrones'.

Parodie la adresa politicienilor români. Uite-i în rolurile personajelor din GAME OF THRONES!Parodie la adresa politicienilor români. Uite-i în rolurile personajelor din GAME OF THRONES!

Unul dintre viralele zilei este reprezentat de parodierea unora dintre politicienii momentului, de la Gabriela Firea la Liviu Dragnea, astfel încât să pară desprinse din „Game of Thrones'.

Astfel, dacă fotografia cu Liviu Dragnea a fost prelucrată în așa fel încât să-i semene lui Joffrey Baratheon, despre Lia Olguța Vasilescu poți jura că este una și aceeași cu Melisandre, personaj din „Urzeala Tronurilor' interpretat de actrița Carice van Houten.

Pe de altă parte, primarul Gabriela Firea seamănă ca două picături de apă cu Cersei Lannister, un personaj-cheie din „Game of Thrones', care a fost condamnată la un marș al rușinii din cauza istoriei ei sexuale. E pedepsită să fie rasă în cap, dezbrăcată și plimbată prin mijlocul orașului.

Amuzant este că ministrul Carmen Dan a fost asemuită lui Eddard Stark, suveranul din Winterfell – un personaj central din intriga serialului 'Urzeala tronurilor/ Game of Thrones', interpretat de actorul Sean Bean.

 

Mergeți în galeria foto pentru a vedea și restul politicienilor parodiați de designerul Mihaela Grigorescu pe contul său de Facebook! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter