Ce relație avea Răzvan Ciobanu, de fapt, cu părinții săi. Designerul nu vorbea niciodată despre ei

Publicat pe

Zilele acestea se vorbește despre părinții lui Răzvan Ciobanu mai mult ca niciodată. Ironia sorții, însă, este că designerul a fost dintotdeauna misterior când a venit vorba de relația cu aceștia. Lucru cu atât mai ciudat cu cât designerul vorbea deschis despre cele mai intime subiecte. Se zvonește că în urma atitudinii rezervate stătea, de fapt, o răceală nefirească.

Moartea lui Răzvan Ciobanu, într-un cumplit accident rutier, a readus în atenția publicului toate problemele designerului, nu puține la număr, dar și relația acestuia cu părinții săi, stabiliți în Vâlcea. Aceștia au venit de urgență la IML Constanța pentru a recunoaște corpul fiului lor, iar imaginile cu ei au făcut înconjurul Internetului. Până în acest trist moment, însă, despre părinții lui Răzvan nu s-a știut mai nimic, designerul fiind extrem de rezervat în a face declarații pe subiect. Lucru cu atât mai ciudat cu cât, în absolut ori alt aspect al vieții, înclusiv în cele mai tabu, precum drogurile, depresia sau orientarea sexuală, a fost mai mult decât deschis în a oferi detalii.

În ce relații era Răzvan Ciobanu cu părinții lui

Răzvan Ciobanu a apărut o singură dată cu mama sa la o emisiune tv, în 2015. În rest, nici măcar prietenii lui apropiați nu știau exact care este relația cu părinții. 'Nu cred că a avut o relație bună cu părinții lui. La ultimul interviu, mi-a zis că abia-abia a reușit să restabilească o legătură cu mama lui, dar nu știu. Chiar nu știu, că nu vorbea despre ei niciodată, a declarat Vica Blochina pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV. Lucru confirmat și de Oana Roman, la același post tv: 'Nu nu l-am auzit vorbind niciodată despre părinții lui. Am mulți ani de când sunt prietenă cu el, dar nu vorbea despre ei. Nu au apărut public niciodată. Cred că și din cauza faptului că el și-a asumat public orientarea sa sexuală, nu știu'.

Una din puținele declarații date de  Răzvan Ciobanu despre relația cu părinții săi a fost pentru 'Acces Direct„. Întrebat cum se înțelege cu mama lui, acesta a răspuns: 'Bine, e importantă relația cu ambii părinți, dacă mă întrebi pe mine și e bine să-l lași pe copil să aleagă cui să se destăinuie. (…). Eu cred că nu eram lepră; nu mi-a plăcut școala, dar m-am dus până în anul patru de facultate. (….). Acum îmi pare rău că nu am terminat-o. (…). Au fost perioade și perioade. Acum am tot ce îmi doresc de la părinții mei.'

Ce spunea mama lui Răzvan Ciobanu despre fiul ei: 'Era un copil minune!'

Mama lui Răzvan Ciobanu a avut o singură apariție televizată alături de fiul ei, la Teo Show, în 2015, unde a declarat că deși Răzvan nu a creat niciodată o haină special pentru ea, în copilărie făcea rochii pentru păpuși din hainele sale. 'Era un copil minune! Nu ştia să spună decât «mama», «papa» şi desena. Pălării, pantofi, genţi, eram nebună, toată casa era plină de hârtii! Cred că avea doi ani, nu ştiu dacă avea mai mult, nu vorbea bine, dar desena', i-a dezvăluit Elena Ciobanu lui Teo Trandafir în aceeași emisiune.  

Foto: Libertatea (Dumitru Angelescu), Teo Show, Instagram

Citește și:

Primele imagini de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Prietenii apropiați din lumea mondenă îl conduc pe ultimul drum

Răzvan Ciobanu, cel mai spectaculos show de modă din România: imagini uitate de acum 10 ani! Toate vedetele au venit să-l susțină!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter