Răzvan Ciobanu, cel mai spectaculos show de modă din România: imagini uitate de acum 10 ani! Toate vedetele au venit să-l susțină!

Publicat pe de Dana Enache

Mulți au uitat, însă Răzvan Ciobanu a fost, timp de aproape un deceniu, cel mai râvnit creator de modă din România. Totul se întâmpla în perioada 2000-2010, show-ul susținut de el la sfârșitul anului 2008, în Clubul Fratelli, fiind cel mai spectaculos show de modă organizat în România. Toate vedetele au venit ca să-l susțină, Andreea Raicu a fost mireasa colecției, iar Răzvan a fost aplaudat la scenă deschisă.

 

Culori vibrante, texturi îndrăznețe, croiuri neconvenționale, asocieri neașteptate, extravaganță, stil și atitudine. Așa a fost show-ul lui Răzvan Ciobanu de la sfârșitul anului 2008, din Clubul Fratelli, unde publicul s-a călcat în picioare, la propriu, să-i vadă noua colecție, destinată sezonului de primăvară 2009. În urmă cu mai bine de zece ani, Răzvan Ciobanu era un om și-un designer avangardist, ale cărui creații puteau fi comparabile cu cele ale creatorilor de modă internaționali și a cărui companie o cautau toate vedetele momentului. După cum se poate vedea și în galeria foto, persoanele publice care contau, în acel moment, au fost toate prezente la eveniment.

Spectacolul care a durat aproximativ 45 de minute a fost aplaudat la scenă deschisă și trebuie să ne credeți pe cuvânt, întrucât am avut privilegiul de a sta pe primul rând. Priviri captivante ale celor din public, blițuri dezlănțuite, ținute avangardiste. Rafinament și profesionalism. Totul ca într-un spectacol internațional, așa a fost show-ul lui Răzvan Ciobanu, care nu va fi prea ușor de uitat… Cel puțin de către cei care l-au văzut live.

La scurt timp, însă, avea să înceapă declinul lui Răzvan Ciobanu. Un an mai târziu, și-a pierdut casa, cu care garantase o afacere falimentara, impulsionat de niște prieteni, și a urmat o depresie cruntă… Toate au trecut, însă un lucru este cert: talentul lui nu va putea fi uitat niciodată. Și, da, Răzvan a fost, este și va rămâne copilul teribil al modei românești. Pentru totdeauna.

 

 

 

Răzvan Ciobanu, cel mai spectaculos show de modă din România: imagini uitate de acum 10 ani! Toate vedetele au venit să-l susțină!Răzvan Ciobanu, cel mai spectaculos show de modă din România: imagini uitate de acum 10 ani! Toate vedetele au venit să-l susțină!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter