Răzvan Ciobanu, ultimele clipe de viață, înainte de accident: "Nu își găsea locul, mergea de parcă nu avea direcție, apoi a dispărut"

Publicat pe

Mulți încă se întreabă cum a avut loc acidentul în care și-a găsit sfârșitul Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă se întorcea de la mare, acolo unde petrecuse alături de prieteni. Ultimele lui clipe de viață l-au surprins singur!

Creatorul de modă a murit în tragicul accident care a avut loc chiar în a doua zi de Paște. El se întorcea de la mare, acolo unde petrecuse la un festival de muzică.

Jurnalista Lizeta Haralambie a dezvăluit, din surse proprii și surse judiciare, ultimele zile ale creatorului de modă. Conform celor declarate de ea, la Antena 1, Răzvan Ciobanu a furat mașina cu care a făcut accidentul, autoturismul lui Cercel. Mai mult, ea susține că Răzvan Ciobanu nu avea bani și nu avea abonamentul la telefon plătit.

El a fost invitat sâmbătă seară de Cercel, la Sunwaves. Acesta avea o masă rezervată la VIP și a plătit el tot. Răzvan a fost șofer desemnat deoarece el nu consuma de obicei alcool.

Se pare că ar fi petrecut două zile acolo, la Sunwaves. A ieșit din festival doar pentru a lua masă la un restaurant grecesc, pe plajă. Acolo a fost însoțit de 2 bărbați și o femeie. Conform Vicăi Blochina, Răzvan era furios. A vorbit cu cineva la telefon, dar de la 21.30 duminică seară, nu a mai răspuns la telefon.

Jurnalista Lizeta Haralambie susține că Răzvan Ciobanu voia să ajungă pe o plajă de la Corbu. Cauta un local cu muzică electronică.

Răzvan Ciobanu a luat mașina proprietarului, fără voia acestuia

'Răzvan Ciobanu a ajuns în Mamaia, Constanța, în noaptea de Înviere. Nu a dormit nici în noaptea de Înviere, nici apoi. Ajunge cu Cercel, cu mașina lui. L-a sunat pe Răzvan și i-a zis ‘Hai la mare, că eu am băut. Conduci tu! Răzvan a acceptat și s-au întâlnit. Se urcă Răzvan la volanul mașinii iubitei lui Cercel.

Cercel era în București, la o petrecere. Au plecat de aici la Mamaia, și s-au dus să petreacă. Era lucid, perfect lucid. Dar era obosit, el nu a dormit nici sâmbătă, nici duminică. Luați în calcul oboseala. Nu a avut cazare în Mamaia și nici la Cercel nu a dormit.

Cercel i-a dat brățară, el a plătit masă la VIP. A parcat la Summerland, la Sunwaves. I-a dat lui Răzvan brățară și au stat la masă nr 3. Răzvan nu avea bani și Cercel l-a invitat. Au petrecut, el intră, iese, era agitat. Cercel avea un grup de prieteni și niciunul nu îl știa pe Răzvan. A stat acolo două nopți, l-au văzut toți.

Duminică, iese și merge să mănânce pe plajă, la Blue Beach. S-a întâlnit la masă cu 2 tipi și o doamna, eram și eu acolo. Era în jur de 15.30. S-a întors la Sunwaves, în ziua de Paște. A mai petrecut până la ora 19, când Cercel a cerut notă de plata. A plătit prin banca și aștepta factură de la ospătar. Răzvan a plecat în timpul asta, i-a zis lui Cercel că se plimbă la Summerland, cum zic polițiștii.'

Răzvan Ciobanu nu a consumat deloc alcool la festival

'Cheia mașinii a fost mereu la Răzvan. Nu i-a cerut mașină lui Cercel că pleacă la București, i-o ia pur și simplu. A fost văzut plimbându-se, a intrat și a coborât din mașînă. Ar fi fost cu cineva în mașină, în Summerland. Nu e certitudine că a plecat cu acea persoană spre București. Dacă era, îl găsea poliția. Ultima dată e văzut în rondul de la Fratelli.

Acolo s-a plimbat de câteva ori, se învârtea în loc. Nu știa unde să se ducă sau nu își găsea locul. Mergea de parcă nu avea direcție. Era 23 noaptea. După care a dispărut, a luat-o spre Loft să facă stânga, dar s-a dus dreapta. Trebuia să facă stânga spre București, dacă voia să se ducă acolo. Dar a luat-o spre Corbu.

Se pare că el caută o plajă de la Corbu cu muzică electronică normală. Știa că plajă aia e gen Kudos, Sunwaves. Nu știu de ce, poate se întâlnea cu cineva acolo. Era a doua noapte în care nu a dormit. Acolo cred că s-a încurcat și a nimerit spre Săcele. SMS-ul scris nu există, avea telefonul tăiat, nici măcar nu a dat un mesaj. Nu a existat niciun mesaj.

Începând cu ora 21, nu a mai vorbit cu nimeni. Avea multe apeluri și mesaje. Cine l-a căutat, el nu a răspuns. Nu putea suna înapoi, avea telefonul tăiat. Dar a răspuns. El voia să se întoarcă în București, asta cauta. A avut multe apeluri. Nu cred că starea lui era ok, părerea mea.

A luat-o pe câmp până când a intrat în copaci. Nu a zburat prin trapă, a fost aruncat prin ușa. E posibil că mașină să fi venit peste el, sunt mai multe variante. Cercel nu știa că a plecat cu mașînă. Nu a băut deloc, nu avea alcool în sânge. Avea mai multe în sânge, sunt verificate. Așa este, s-au găsit 5 substanțe', a explicat Lizeta.

S-a aflat ce droguri a consumat Răzvan Ciobanu înainte de accident!

În cursul zilei de ieri, o ipoteză șocantă, dar nu total neplauzibilă, venea să mai facă un pic de lumină în misteriosul mod în care s-a produs accidentul rutier fatal al lui Răzvan Ciobanu. În urma rezultatelor preliminare ale autopsiei, se pare că designerul era drogat în momentul în care s-a produs accidentul ce i-a curmat viața la doar 43 de ani, conform Libertatea.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter