Ce romantic! Ce surpriză i-a pregătit Florin Salam iubitei sale, Roxana Dobre, de ziua ei: ”Frumoasa mea”

Publicat pe

Florin Salam își sărbătorește iubita astăzi. Roxana Dobre a avut parte de o surpriză emoționantă din partea artistului și a împărtășit totul cu fanii ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Zi de mare sărbătoare în familia lui Florin Salam. Roxana Dobre își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a fost surprinsă cu multe cadouri. Bruneta s-a pregătit toată ziua pentru a arăta impecabil în această zi specială.

Roxana Dobre a fost la machiaj, apoi a mers să-și facă părul. Probabil iubita lui Florin Salam va organiza o petrecere acasă alături de cei dragi, având în vedere că din cauza noului coronavirus restaurantele și cluburile nu permit petreceri mari.

Florin Salam a avut grijă ca viitoarea lui soție să aibă parte de o zi de neuitat. Artistul i-a umplut casa cu boalane, i-a dăruit un buchet mare de flori, dar și o pereche de încălțăminte de la un brand de lux.

„La mulți ani, nevestica mea! Roxana mea frumoasă❤️', a scris cântărețul pe una dintre rețelele de socializare.

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de 6 ani

Cei doi formează un cuplu din anul 2014 și s-au cunoscut într-un club din București. Roxana Dobre și Florin Salam au împreună trei copii: două fetițe și un băiețel.

Fostul fotomodel nu ar vrea să se oprească aici și își mai dorește încă un băiețel. Deși a fost însărcinată de trei ore, Roxana Dobre a reușit să-și mențină silueta.

Ce romantic! Ce surpriză i-a pregătit Florin Salam iubitei sale, Roxana Dobre, de ziua ei: 'Frumoasa mea'Ce romantic! Ce surpriză i-a pregătit Florin Salam iubitei sale, Roxana Dobre, de ziua ei: 'Frumoasa mea'

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter