Emisiunea Burlacul revine la Antena 1 cu un nou sezon

Publicat pe

Emisiunea Burlacul revine la Antena 1 cu sezonul 4, asta după ce show-ul a avut un mare succes cu sezoanele anterioare. 

Burlacul este o emisiune difuzată de Antena 1 și constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă. Primul sezon a avut loc în 2010, iar burlacul a fost Cătălin Botezatu. Al doilea sezon a fost în 2011, iar Edward Popescu Strohlen a avut de ales între o mulțime de femei frumoase. 

Al doilea sezon a fost o premieră în istoria globală a show-ului, pentru că Edward Popescu Strohlen a fost cel de-al doilea burlac care a cerut-o în căsătorie pe participanta câștigătoare.

Al treilea sezon din 2012 l-a avut ca protagonist pe Vladimir Drăghia, iar aleasa lui a fost Adelina Boie. Cei doi nu au rămas împreună după show, ci și-au întemeiat propriile familii. Momentan, Vladimir Drăghia este căsătorit cu modelul Alice Cavaleru și au împreună o fetiță. 

Sezonul 5 l-a avut în prim plan pe burlacul Andrei Andrei, însă concurenta pe care a ales-o nu a fost tocmai potrivită pentru el, așa că vedeta s-a însurat, în 2018, cu Flori Niculescu.

Cât despre cuplul format din Edward Popescu Strohlen, burlacul care a cerut-o de nevastă pe câștigătoarea emisiunii, și Ana Maria Savu, relația lor nu a funcționat, așa că cei doi s-au despărțit. 

„Nu l-am parasit si nici nu i-am dat papucii. Am hotarat de comun acord sa ne despartim. El o numeste pauza, eu o numesc despartire. Mi-e greu sa vorbesc despre noi la trecut', a spus Ana Maria la Antena 1.

Fosta concurenta de la emisiunea „Burlacul' a explicat ce s-a intamplat de-a lungul timpului intre ei. „Eu am fost obisnuita sa fim foarte uniti, sa ne spunem foarte multe lucruri. De ceva vreme, el s-a inchis asa, s-a racit foarte mult de mine. Nici nu au fost clare explicatiile lui. Am considerat ca este cazul sa ma retrag putin, pentru ca nu vreau sa fiu tipa care sa agaseze pe cineva. Daca cineva iubeste, face sacrificii. Eu una, le-am facut. A fost o perioada foarte frumoasa din viata mea. Inca il iubesc si il voi iubi toata viata! Intre noi n-au fost discutii de genul ‘alt barbat sau ‘alta femeie. Lucrurile s-au racit intre noi. Eu am considerat ca are nevoie de o pauza', a mai spus Ana Maria.

Emisiunea Burlacul revine la Antena 1 cu un nou sezonEmisiunea Burlacul revine la Antena 1 cu un nou sezon

Nici Cătălin Botezatu nu a avut prea mult noroc în dragoste.  Violeta, cea pe care el a ales-o în cadrul show-ului, nu s-a dovedit a fi marea lui iubire. 

A locuit în casa designerului și a avut o idilă cu acesta, aprig dezbătută în presă. A fost inclusă și în prezentările de modă ale designerului, iar apoi a dorit să iasă din lumina reflectoarelor și s-a angajat ca reporter la o televiziune locală din Timișoara.

Colaborarea mea cu Cătălin s-a stins odată cu interesul meu pierdut față de prezentări și pentru că îmi doream și îmi doresc în continuare altceva. Cred cu tărie, și fără să fiu modestă, că pot și sunt capabilă de mai mult. Pentru mine, Cătălin este demult un capitol încheiat. A jucat, totuși, un rol important în viată mea, dar cum a început așa s-a și încheiat. Îl apreciez în continuare și îi doresc din suflet să fie sănătos și fericit', a spus ea.

Mai mult, ea a și plecat din țară și acum locuiește în Italia. 

Momentan, oficial Antena 1 nu oferto data exactă la care va începe emisiunea Burlacul. Deocamdată are loc castingul pentru a fi alese femeile care se vor lupta pentru noul sezon al emisiunii. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter