Ce s-a întâmplat cu relația de cuplu a lui Ciprian Marica după ce s-a viralizat filmarea cu el, alături de altă femeie căsătorită, în camera de hotel. Fotografia postată de Ioana Marcu, mama copiilor lui, spune tot!

Publicat pe

Poate cel mai discret fotbalist din România, Ciprian Marica este pus acum în fața celui mai delicat moment din viața sa. În urma materialului video compromițător cu el și soția unui prieten, fotbalistul a intrat într-un mare vârtej mediatic. 'Victimă' colaterală în toată această poveste este iubita lui, Ioana Marcu. Ca reacție, frumoasa blondă, mamă a doi băieți, s-a rezumat în a posta pe Instagram o fotografie în care apare alături de soțul ei.

În plină pandemie de coronavirus, doar o astfel de veste putea să pună pe jar întreaga România: Ciprian Marica, protagonistului un scandal-monstru, după ce a fost filmat cu soția unui prieten pe holul unui hotel. Filmarea, datând din august anul trecut, este făcută chiar de soțul femeii, care a primit informația că Ciprian Marica se află acolo cu partenera lui de viață.

În timp ce fotbalistul, dintotdeauna extrem de discret cu viața sa, păstrează tăcerea în privința compromițătorului episod, privirile tuturor s-au îndreptat către iubita acestuia, Ioana Marcu, o blondă superbă de 26 de ani, de profesie medic stomatolog, cu care Ciprian Marica are doi băieți.

Iubita lui Ciprian Marica și fotografia care face cât 1000 de cuvinte

Ioana Marcu evită aparițiile publice și foarte rar o vedem la evenimente, și atunci doar în compania soțului ei. Frumoasa blondă, de care fotbalistul s-a îndrăgostit într-o vizită la cabinetului dentistului unde aceasta făcea practică, nu a dat nicio declarație legat de scandal, dar a făcut un gest cât 1000 de cuvinte: a publicat aseară pe Instagram o fotografie în care apare alături de Ciprian Marica.

Ce s-a întâmplat cu relația de cuplu a lui Ciprian Marica după ce s-a viralizat filmarea cu el, alături de altă femeie căsătorită, în camera de hotel. Fotografia postată de Ioana Marcu, mama copiilor lui, spune tot!Ce s-a întâmplat cu relația de cuplu a lui Ciprian Marica după ce s-a viralizat filmarea cu el, alături de altă femeie căsătorită, în camera de hotel. Fotografia postată de Ioana Marcu, mama copiilor lui, spune tot!

Foto: VIVA!, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter