Ce salariu are soția Președintelui României. Carmen Iohannis este profesoară de engleză la un liceu din Sibiu

Publicat pe
Ce salariu are soția Președintelui României. Carmen Iohannis este profesoară de engleză la un liceu din SibiuCe salariu are soția Președintelui României. Carmen Iohannis este profesoară de engleză la un liceu din Sibiu

Carmen Iohannis este una dintre cele mai comentate personalități din România, fiecare apariție publică a sa fiind atent studiată. Atunci când nu apare la brațul lui Klaus Iohannis, soția Președintelui României are o viață lipsită de fast. Aceasta este profesoară la un liceu din Sibiu, unde câștigă un salariu surprinzător.

În calitate de Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis ia parte alături de soțul său la cele mai fastuase recepții și cele mai strălucitoare evenimente. Dincolo de toată această strălucire de care are parte în vizitele oficiale alături de Președintele României, aceasta duce o viață cu mult mai lipsită de fast decât s-ar aștepta mulți.

Carmen Iohannis predă de mulți ani limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, unde are un salariu surprinzător. Conform Spynews, venitul lunar al acesteia este ca al oricărui alt profesor cu pregătirea și vechimea sa. Venitul anual ca și cadru didactic ajunge la 33.276 lei, aproximativ 2.773 lei lună. 'Nu este bogată, ci are un câștig asemenea tuturor celor care predau, nicidecum nu are un statut diferit', au dezvăluit persoane apropiate, conform Spynews.

Cum l-a cunoscut Carmen Iohannis pe soțul său, Klaus Iohannis

Klaus și Carmen Iohannis  s-au cunoscut în studenție și sunt nedespărțiți de atunci. Președintele a povestit în cartea sa lansată în 2014, ‘Pas cu pas’, cum a debutat relația cu soția sa.

În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani  şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani‘, a relatat Klaus Iohannis, care a ajuns profesor de fizică după încheierea studiilor, în vreme ce Carmen a ales să predea limba engleză în Sibiu.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter