Cum a început povestea de dragoste dintre Viorica Dăncilă și soțul ei: ”Am luat-o cu căruţa de la gară”

Publicat pe
Cum a început povestea de dragoste dintre Viorica Dăncilă și soțul ei: 'Am luat-o cu căruţa de la gară'Cum a început povestea de dragoste dintre Viorica Dăncilă și soțul ei: 'Am luat-o cu căruţa de la gară'

Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale dar, judecând după cel mai recent interviu acordat, alături de soțul său, a câștigat la capitolul viață personală. Soțul celei mai controversate femei din politica românească a dat din casă, povestind detalii surprinzătoare despre tinerețea cuplului.

Viorica Dăncilă și soțul său, Cristinel Dăncilă, i-au acordat Florentinei Fântânaru un interviu în care au vorbit despre viața de familie, oferind totodată detalii neștiute despre începuturile poveștii lor de dragoste.

Cum a început povestea de dragoste dintre Viorica Dăncilă și soțul ei

'Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraş. Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară. Au ieșit tata, mama. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soție!', a relatat Cristinel Dăncilă despre momentul în care aleasa sa a venit în casa lui de la țară.

Viorica Dăncilă și-a completat soțul, vorbind despre relația cu socrii ei. „Era prima întâlnire cu socrii, era normal să existe emoţii. Am avut noroc şi am învăţat un lucru, că şi eu trebuie să fiu la fel şi că aceeaşi dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei şi aceleaşi aprecieri trebuie să le transmit mai departe soţiei fiului meu', a declarat oponenta lui Klaus Iohannis

Soțul Vioricăi Dăncilă a precizat că deși părinții lui au fost sceptici legat de celebra blondă din politică, crezând că aceasta nu se va adapta la traiul la țară, el a știu că se va descurca.

Foto: Libertatea, captură foto Antena Stars, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter