Ce se va întâmpla cu averea lui Răzvan Ciobanu. Ce spunea despre bani: ”Câștig destul ca să îmi permit să mă mut într-un azil la bătrânețe”

Publicat pe
Ce se va întâmpla cu averea lui Răzvan Ciobanu. Ce spunea despre bani: 'Câștig destul ca să îmi permit să mă mut într-un azil la bătrânețe'Ce se va întâmpla cu averea lui Răzvan Ciobanu. Ce spunea despre bani: 'Câștig destul ca să îmi permit să mă mut într-un azil la bătrânețe'

Moartea violentă și prematură a lui Răzvan Ciobanu, la 43 de ani, a readus în atenție numeroasele sale probleme financiare din trecut. De altfel, de la pierderile bănești a ajuns designerul să facă depresie. Totuși, în ultima vreme reușise să se pună pe picioare.

Viața lui Răzvan Ciobanu a cunoscut două perioade diametral opuse: cea de până în 2009, când totul îi mergea ca pe roate, afacerile îi prosperau, era preferatul vedetelor și un adevărat reper în moda din România, și cea de după 2009, când criza financiară i-a afectat serios bugetul, prietenii s-au împuținat simțitor iar starea sufletească s-a degradat văzând cu ochii.

Ce avere a pierdut Răzvan Ciobanu

'Nu aș fi intrat în faliment dacă nu eram ajutat oarecum… În afară de modă, celelate inginerii ale mele au căzut total. În momentul ăla m-am blocat. Nu am mai fost în stare nici să muncesc, nici să mă concentrez. În prima faza am pierdut casa în care locuiam, a fost luată dintr-o greșeală și din pricina unor acte nefăcute la tipul lor. Nu am avut putere să mă lupt în niciun fel. Surpriză a venit din partea unor buni prieteni care dețineau casă respectivă. A urmat cu mașinile pe care le aveam. Au fost luate de un alt bun prieten, contractele de leasing fiind făcute pe firma lui. A urmat o depresie lungă. În septembrie-octombrie eram ca o legumă. Am zăcut mai bine de două luni la o prietenă de-a mea care nu îmi mai este acum prietenă. Nu mă puteam concentra la nimic', povestea Răzvan Ciobanu despre momentul colapusului intervenit după criza economică ce i-a afectat serios finanțele.

Ce spunea Răzvan Ciobanu despre testamentul său

În ciuda falimentului, Răzvan Ciobanu își menținea încrederea în refacerea averii sale, căci iată ce declara acum ceva ani despre sumele pe care le gestionează: 'Cistig destul ca sa imi permit sa ma mut intr-un azil la batrinete, cind n-o sa mai pot sa-mi iau un pahar de apa singur'. Profetic, în perioada în care afacerile îi mergeau încă bine, vedeta declara : 'Nu m-am gândit cui să las tot. Habar nu am. O există cineva care să preia toată șandramaua când m-oi duce. Eu nu mai cred în prietenia adevărată… orice prieteni se bazează pe un interes.' A avut dreptate să se încreadă în capacitatea lui de a-și reveni, întrucât după ani negri, marcați de lipsa banilor, depresie și chiar dependențe de droguri, Răzvan era din nou pe linia de plutire. Întoarcerea sa oficială în viața publică a avut loc o dată cu 'Bravo, ai stil', emisiune în juriul căreia a fost în primele trei sezoane.

Foto: Instagram

Citește și:

FOTO EXCLUSIV! Ultima fotografie de paparazzi cu Răzvan Ciobanu. În șlapi și abătut, pe Calea Victoriei

Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a făcut accident

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter