Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a făcut accident

Publicat pe

În urma rezultatelor rapide ale autopsiei, se pare că Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care s-a produs accidentul, care i-a fost fatal. Creatorul de modă a murit într-un accident de mașină atunci când se întorcea de la un festival de muzică din Mamaia.

Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a avut loc accidentul. Informațiile ar putea să fie dezmințite la testele finale, care vor ieși în trei săptămâni. Se pare că s-au au găsit droguri la testele rapide, potrivit Antena 3.

Creatorul de modă a consumat droguri înainte să se urce la volan. Potrivit informațiilor apărute în presă, necropsia s-a încheiat, iar trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu urmează să fie luat și dus într-o capelă din București.

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie în urma unui accident rutier. Designerul a fost găsit de echipaj, se pare, la distanță de autoturism, ceea ce indică faptul că, cel mai probabil, acesta nu a purtat centură. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. Se pare că designerul era singur în autoturism. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu violență de un copac, pierzându-și viața chiar în a două zi de Paște.

Citește și: Primele informații din cadrul autopsiei lui Răzvan Ciobanu. Ce au descoperit medicii

Citește și: FOTO EXCLUSIV! Ultima fotografie de paparazzi cu Răzvan Ciobanu. În șlapi și abătut, pe Calea Victoriei

FOTO: Facebook

Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a făcut accidentRăzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a făcut accident
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter