Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: “Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Iulia Vântur este o prezență rară pe meleaguri mioritice, ea alegând, în urmă cu șase ani să se stabilească în India. Vedeta a onorat invitația la petrecerea anuală a revistei VIVA!, unde a fost una dintre cele mai admirate vedete prezente pe covorul roșu. Fosta prezentatoare TV ne-a povestit cum e viața ei departe de România și ce sfat i-a dat Salman Khan la început de carieră.

ȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„VIVA! la vida” a fost sloganul petrecerii care a reunit zeci de celebrități joi seara, la clubul Diplomaților. Iulia Vântur a etalat un outfit elegant, care a respectat dresscod-ul  colours in your eyes'.

Îmbrăcată de un designer indian

Iulia Vântur a purtat la petrecerea VIVA! o rochie care a atras toate privirile. Este realizată de un designer indian, îmi plac foarte mult creațiile lui. Pentru că a fost așa foarte din scurt, eu deabia am venit în țară, am zis ok, ținuta asta e perfectă pentru seara asta, pentru a sărbători faptul că VIVA! adună împreună oameni frumoși. M-am bucurat să văd în seara asta atâția oameni pe care nu i-am văzut de atâția ani. Mulțumesc VIVA! pentru oportunitate', ne-a spus ea bucuroasă.

Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit' / EXCLUSIVCe sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit' / EXCLUSIV

Caută pretexte să vină mai des în România

Cum pandemia a obligat-o să stea departe de familie și prieteni, Iulia Vântur este hotărâtă să recupereze și să petreacă mai mult timp alături de cei dragi. În timpul pandemiei mi-a fost foarte dor de casă, pentru că nu am putut să călătoresc, au fost închise aeroporturile. Mi-am dat seama că nu ar trebui să las prea mult timp să treacă până mă întorc să-mi văd părinții, așa că acum fac un efort și îmi găsesc tot felul de motive ca să vin din ce în ce mai des, pentru că e important să petreci timp cu oamenii tăi dragi: părinții și prietenii dragi din copilătie. Ultima dată în țară am fost ultima înainte de turneul din SUA, am făcut o oprire de vreo câteva zile', ne-a spus ea.

Iulia Vântur: „Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt”

Iulia Vântur a intrat în atenția publicului din România pe vremea când prezenta știrile la Pro TV. A schimbat apoi macazul și a trecut la divertisment, fiind amfitrioana show-ului Dansez pentru tine', alături de Ștefan Bănică. Apoi, o călătorie în India i-a schimbat practic destinul. Nici ea nu se aștepta să ajungă să cânte și să joace în filme indiene. Celebritatea de care se bucură în India s-a extins și peste ocean, unde fosta prezentatoare TV a avut un turneu.

Am avut concerte în 9 orașe principale din SUA și a fost incredibil. Cred că a fost cea mai mare bucurie și energie pe care am simțit-o la un show, pentru că oamenii au așteptat un concert live, au cântat și au dansat cu noi, a fost superb. Chiar a fost un cuplu  de români care călătorise din alt oraș ca să vadă show-ul și m-a impresionat foarte mult', ne-a spus Iulia entuziasmată. Vedeta comunică atât în engleză, cât și în hindi.

Nu mi-am imaginat nimic din ce s-a întâmplat până acum, nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt, să cânt în hindi, că voi avea turnee în SUA, că voi ajunge chiar și la Cannes, dar iată că viața te surprinde atât de frumos în momentul în care faci totul cu suflet și pui tot ce ai în tot ce faci', a precizat ea.

Cântecul care i-a schimbat cariera

Cariera ei muzicală a pornit total neașteptat. Un colind românesc a fost cel care i-a scos în evidență vocea și a propulsat-o în atenția unor oameni importanți din industrie. La început neîncrezătoare să înceapă o carieră muzicală, Iulia a fost convinsă de Salman Khan să facă acest pas. Și viitorul a demonstrat că talentul ei descoperit în India i-a adus ulterior un succes neașteptat.

Țin minte că eram la o adunare, lor le place foarte mult să cânte, să danseze. Și în timp ce cântau piese în hindi, piese de-ale lor, vechi, la un momet dat am fost rugată să cânt un cântec în română, moment în care m-am blocat pentru că nu știam ce să aleg.  Mi-a răsunat în minte colindul pe care îl cânt pentru părinții mei de Crăciun La Bethleem colo-n jos'. Și acesta a fost de fapt cântecul care a determinat, cred, toată cariera mea muzicală în India, pentru că le-a plăcut foarte mult cum a sunat, le-a plăcut și vocea mea, au transformat acel colind într-o piesă care a devenit numărul unu în acel an și de acolo am tot primit oferte să cânt. Eu însămi nu am crezut în drumul acesta, pentru că nu știu, am considerat cumva că trebuie să fii de mic, să te antrenezi în muzică . În momentul în care vezi un străin care intră pe o piață din țara ta, te uiți așa, nu dai neapărat toată încrederea, dar în atâția ani asta simt, asta văd: feedbackul oamenilor că am reușit să le câștig și încrederea. Oamenii văd doar rezultatele, dar în spate e foarte multă muncă. Chiar nu e ușor să cânți într-o astfel de limbă, nu e ușor să înveți o astfel de limbă , nici acum nu pot să spun că am învățat-o total, dar mă bucur și mai mult când văd că obțin și rezultate',  a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Iulia Vântur.

Ce sfat i-a dat Salman Khan Iuliei Vântur la început de carieră

Salman Khan, prin puterea exemplului, a încurajat-o pe româncă să își valorifice aptitudinile în muzică și actorie.  Cum e să lucrezi cu Salman Khan, cât de diferit este el pe plan profesional față de viața de zi cu zi, ne-a povestit Iulia. El oricum e workaholic, îi place foarte mult să muncească, cred că și în timpul liber muncește, cred că e la fel, nu e nicio diferență , la fel de implicat, devotat sută la sută în tot ceea ce face. Având o experință de peste 30 de ani în domeniu, îți imaginezi că și oamenii din jurul lui îi cer sfatul în anumite privințe, evident că lucrurile se întâmplă într-o simbioză cumva'.

Fosta prezentatoare TV a primit și ea un sfat prețios de la celebrul actor indian și l-a pus în practică. El a fost cel care m-a încurajat de fapt să merg pe drumul acesta, chiar și atunci când eu nu credeam. Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit și asta m-a și convins la un moment dat când mi s-a spus: 'Ai primit un dar, folosește-te de el și îmbunătățește-l!” Acela a fost momentul în care am decis să iau lecții de canto, astfel încât cei care mă scultă să aibă într-adevăr o experință completă. Trebuie să fii acolo prezent sută la sută, despre asta e vorba și în actorie și în muzică. Dacă dai totul, dacă te implici cu totul, nu ai cum să dai greș și oamenii simt chestia asta, așa cum probabil s-a întâmplat și atunci când am prezentat „Dansez pentru tine' oamenii simțeau că noi suntem acolo trup și suflet în proiectul respectiv', a declarat, pentru revista VIVA!, Iulia Vântur.

Foto: Dumitru Angelescu/ Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter