Lavinia și ispita Eda s-au întâlnit la Insula Iubirii. Cum au reacționat cele două rivale: "Dacă ar fi fost și el acolo..."

Publicat pe

Lavinia și ispita Eda s-au întâlnit la Insula Iubirii, discuția de la Ceremonia Focului reprezentând o surpriză imensă pentru amândouă. Totul s-a întâmplat chiar de ziua lui Rei, bărbatul care încă se află în inimile amândurora, fiindcă Lavinia încă nu s-a obișnuit cu ideea că a fost părăsită pentru Eda…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În timp de Rei și ispita Florin s-au întâlnit la Ceremonia Focului, prin aceleași emoții au trecut și Lavinia și Ispita Eda, care au avut parte, la rândul lor, de o întâlnire neașteptată. Fosta iubită și cea alături de care Rei dorește să formeze un cuplu au stat față în față, iar momentul a fost unul extrem de tensionat și emoționant pentru amândouă.

Lavinia și ispita Eda s-au întâlnit la Insula Iubirii. Cum au reacționat cele două rivale: "Dacă ar fi fost și el acolo..."Lavinia și ispita Eda s-au întâlnit la Insula Iubirii. Cum au reacționat cele două rivale: "Dacă ar fi fost și el acolo..."

Lavinia și ispita Eda, întâlnire-surpriză la Insula Iubirii

Ieri-seară, Lavinia a fost extrem de surprinsă să o vadă pe ispita Eda la Ceremonia Focului de la Insula Iubirii. După ce a vorbit o vreme cu Radu Vâlcan despre despărțirea de Rei, când nimeni nu se aștepta, în scenă a intrat Eda, la rândul ei emoționată, dar și stânjenită de întâlnirea cu cea căruia i-a „furat” iubitul. Eda și-a exprimat regretul în fața Laviniei, menționând că a trecut și ea printr-o situație similară cândva, spre final a plâns, iar cele două s-au și îmbrățișat. Totuși, Lavinia nu s-a lăsat convinsă de regretele Edei.

Citește și: Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii. Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

Citește și: Lavinia, prima reacție după sărutul dintre iubitul ei, Rey, și ispita Eda, la Insula Iubirii: „Limita mea e…”

Citește și: Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia: „Ai ales să mergi și să-ți trăiești tinerețea, în loc să-ți crești copilul'

Citește și: Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi…'

‘Când mergeam pe drumul focului, simțeam că va fi o confruntare. Credeam că vor fi amândoi. Dacă ar fi fost și el acolo, aveam un fel de ancoră, dar, nefiind acolo, văzând-o doar pe ea, m-au încercat niște sentimente la care nu eram pregătită să fac încă față. Simțeam nevoia să o îmbrățișez, pentru că am trecut prin ce trece ea. Mi-aș fi dorit să nu ne cunoaștem în acest context. În primul rând, este o relație de prietenie, am vrut să îl cunosc ca om și nu am pornit cu gândul să fie ceva mai mult. Așa s-a întâmplat să fie, fără ca eu să fac primul pas sau să încerc să întrec vreo limită. Este frumos sentimentul și tot ce se întâmplă acum cu noi.

Rei mi-a spus că Lavinia este o persoană destul de posesivă și geloasă. Atracție există, e un început de ceva. Poate rămânem prieteni sau mai mult. Nu pot să mă exprim acum. Aș vrea să îmi cer scuze nu pentru că am făcut ce am simțit, ci pentru tristețea temporară pe care o vei avea, dar mă bucur că nu vei sta lângă o persoană lângă care nu îți găsești fericirea, a spus Eda.

Ce crede Lavinia despre relația dintre Eda și fostul ei iubit

În schimb, Lavinia a fost mult mai tranșantă față de ispita Eda, la Insula Iubirii, ulterior mărturisind că este convinsă că aceasta nu este femeia potrivită pentru el. Mai mult, s-a arătat deranjată de lacrimile ispitei, în sinceritatea căreia nu a crezut.

‘S-ar putea să fi ajuns posesivă din cauza lucrurilor pe care le-a făcut. Probabil faptul că nu mă mai iubea l-a făcut să se îndrepte către Eda. N-ai cum să faci lucruri de genul ăsta când iubești un om. El probabil nu s-a gândit la sentimentele reale pe care le are față de mine și a realizat abia acum. Ceea ce nu e un lucru rău neapărat.

Nu cred că sentimentele lui Rei față de Eda sunt reale acum. Eda nu este genul lui de femeie, lui îi plac femeile mai simple. Se uita așa cu ochii în lacrimi. Adică nu poți să vii tu, femeia care mi-a luat bărbatul, să îmi plângi mie de milă! Hai să fim oameni, hai să fim reali și hai să fim împăcați cu ce simțim. Dacă a venit aici, nu înțeleg de ce atâtea regrete. Ea nu a pus în calcul posibilitatea că se poate îndrăgosti de unul dintre concurenți?’, a declarat Lavinia, la testimonial.

https://www.youtube.com/watch?v=PvsbZvfyu5Q
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter