Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi…” 

Publicat pe

Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele. Cuplurile din noul sezon al reality-show-ului de la Antena 1 au venit cu încredere la emisiune, fiind sigure că nimic neobișnuit nu s-ar putea întâmpla. În schimb, nici bine nu au ajuns pe insulă, că atât fetele, cât și băieții au încercat să să distreze alături de ispite. Cerasela și Celia, două dintre participantele la concurs au avut primul lor sărut, iar reacția iubiților lor, Bogdan și Rareș, a fost una neașteptată. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele. Noul sezon al emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1, a fost unul dintre cele mai așteptate de către fani. Cinci cupluri au acceptat provocarea vieții lor. Pe de altă parte, zece ispite feminine și alte zece masculine sunt pregătite să seducă și să dezvăluie cele mai ascunse secrete din viața concurenților. 

Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi…' Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi…' 

Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele. Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, scrie A1.ro. În sezonul șase de la Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să-i ademenească în plasa lor. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Citește și: Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete:„Eu am rămas….'

Citește și: Rareș, iubitul Ceraselei, după primul bonfire la Insula Iubirii:”Dacă știam că e așa, nu mai veneam”

Citește și: Sofia Vicoveanca, detalii neștiute despre întâlnirea cu Anthony Quinn:„Și acum regret că nu m-am dus să-i spun că sunt româncă'

Citește și: Rita Mureșan, fotografie rară alături de cele două fiice:”Ele sunt tot…”

Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele

Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele. Rareș formează un cuplu cu Cerasela, respectiv Bogdan și Celia sunt împreună de ceva timp. După ce și-au văzut iubitele sărutându-se la Insula Iubirii, cei doi au avut o reacție neașteptată.

„Cine credeți voi că s-a sărutat?', întreabă Radu Vâlcan, înainte de a le arăta băieților filmulețul. „Un băiat și o fată', răspund ei. „Eu sustin părerea lui Bogdan, poate fi din partea oricui', mai spun ei.

„Cu siguranță, cred că una dintre prietenele noastre s-a distrat mai mult decât ar fi trebuit. Eu nu cred că a fost vorba de un sărut, ci un pupic pe obraz. Nu mi-ar plăcea, dar aș vrea să văd și contextul', au mai spus aceștia.

Rareș, iubitul Ceraselei: „Ea a mai încercat'

Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele. Imediat după ce au văzut filmulețul, Bogdan și Rareș au spus tot ce au pe suflet: „eu i-am spus și ei că nu m-ar deranja dacă s-ar pupa cu o fată', a concluzionat Bogdan.

„Eu mă așteptam la treaba asta, ea a mai încercat, o pot numi bisexuală, îi plac și fetele și băieții. S-a creat o chimie cu partenera lui Bogdan. Poate fi liberă să facă ce vrea', a replicat și Rareș, iubitul Ceraselei.

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii în sezonul 6

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Ce părere au avut Cerasela și Celia de la Insula Iubirii

În timpul jocului Adevăr sau provocare, Celia și Cerasela au dat un spectacol de zile mari, reușind să-i lase cu gurile căscate pe ceilalți participanți.

Este o provocare care mă definește. Uneori mă atrag mai mult fetele decât băieții. Pe mine provocările mă fac să îmi întrec limitele. Îmi ies din zona mea de confort, a spus Cerasela.

Ea a mai mărturisit și că și-a avertizat partenerul dinainte că uneori o atrag mai mult fetele decât băieții, așa că nu ar fi exclus să cadă în ispită.

Sursă foto: arhivă, capturi YouTube, A1

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter