De ce se ceartă cel mai des Viviana Sposub și George Burcea: „Mi-ai scos peri albi!”

Publicat pe

De ce se ceartă cel mai des Viviana Sposub și George Burcea. Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Deși cei doi se susțin și se iubesc necondiționat, există și momente de tensiune în relație. Fosta concurentă Bravo, ai stil! a vorbit deschis despre acestea și a oferit detalii incredibile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Burcea au dat dovadă de iubire, afecțiune și sprijin de-a lungul relației. Cu toate acestea, ei au fost destul de vizați de oamenii din mediul online și nu numai din cauza situației complicate în care actorul a fost pus. El și Andreea Bălan încă se aflau în procesul de divorț atunci când artistul și-a făcut publică relația cu fosta concurentă Bravo, ai stil!

De ce se ceartă cel mai des Viviana Sposub și George Burcea: „Mi-ai scos peri albi!'De ce se ceartă cel mai des Viviana Sposub și George Burcea: „Mi-ai scos peri albi!'

Vedeta a vorbit deschis, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni' despre certurile care există în relația sa. Iată declarațiile făcute!

Citește și: George Burcea s-a pozat cu Viviana Sposub și cu fiicele lui, după divorțul de Andreea Bălan:„De 1 an și 8 luni le-am arătat fetelor o singură iubită’

Citește și: De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan:„Lucrurile trebuie luate pas cu pas’

Citește și: Ce vrea să facă acrița Maria Dinulescu cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare din Dubai:„Profitul este garantat’

Citește și: Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii.A dat faliment în pandemie

De ce se ceartă cel mai des Viviana Sposub și George Burcea

De ce se ceartă cel mai des Viviana Sposub și George Burcea. Viviana Sposub a explicat faptul că, deși s-au întâmplat multe lucruri de-a lungul relației, ea și partenerul său de viață au rămas la fel de uniți. Ba mai mult decât atât, fosta concurentă Bravo, ai stil! susține că se simte de parcă ar fi stat o viață alături de actor, deși sunt împreună doar de un an.

„Mă frapează tot la el! Avem așa o conexiune încât gândim la fel, iubim la fel, simțim la fel, așa cum cânta Lidia Buble. Ne potrivim în foarte multe aspecte și de asta cred că suntem în continuare împreună și avem o relație atât de sudată. Important este că ne înțelegem, în pofida lucrurilor care s-au întâmplat, discuțiilor, noi suntem acolo puternici, pe poziție. Avem un an și jumătate de relație, dar simt că au trecut 5-6 ani', a spus ea pentru emisiuea „Duet' a Alexandrei Ungureanu.

Cu toate că relația lor este una foarte mediatizată, certurile dintre Viviana și George sunt comune. Ei au discuții pe teme precum „cine spală vasele' sau „cine scoate rufele de la spălat'.

Burcea, mi-ai scos peri albi! A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă, având în vedere că noi ne-am cunoscut într-un reality show, acolo a început toată nebunia și după aceea tot felul de întâmplări. Noi întotdeauna avem de luptat cu alții, pentru că noi între noi suntem bine. Nu se întâmplă între noi să fie probleme, decât cine spală vasele, cine scoate rufele de la spălat', a spus ea.

Se susțin necondiționat

Viviana Sposub a explicat faptul că George Burcea o susține necondiționat. Acest lucru este reciproc deoarece fiecare este foarte implicat în viața profesională a celuilalt. Chiar mai mult decât atât, prezentatoarea TV este de părere că sprijinul constant reprezintă unul dintre secretele unei relații de succes.

„Mie îmi place să zic că e managerul meu, dar lui nu îi place. Noi ne susținem din iubire. De câte ori are el o filmare, eu merg cu el. De câte ori are el de negociat un contract, mă duc eu și vorbesc pentru el, pentru că am mai mult curaj decât pentru mine și când e invers, facem la fel. E o susținere necondiționată și dacă am cataloga-o cumva, el e managerul meu sau eu a lui, parcă s-ar pierde din farmec. Suntem parteneri efectiv, facem totul împreună, inclusiv pe plan profesional', a mai adăugat ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter