Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden: „Le folosim și la alte ședințe foto importante”

Publicat pe

Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden. Jill Biden a fost prezentă în România, iar de la un asemenea eveniment nu puteau lipsi ținutele spectaculoase. Carmen Iohannis a purtat o rochie care valora 2.450 de lei, echivalentul a 495 de euro, a designerului Andreea Tincu. Deși obiectul vestimentar îi venea impecabil, Prima Doamnă a României nu l-a păstrat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jill Biden a decis să facă o vizită României, în contextul sprijinului arătat de SUA pentru situația dificilă din Ucraina. Pentru un asemenea eveniment, Carmen Iohannis a purtat o rochie absolut superbă, în nuanțe de roșu și albastru. După ce au apărut primele fotografii cu aceasta, mai mulți oameni au dezbătut prețul obiectului vestimentar. Designerul care a creat piesa, Andreea Tincu, a ținut să explice ce se întâmplă cu rochiile purtate la astfel de evenimente.

Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden: „Le folosim și la alte ședințe foto importante'Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden: „Le folosim și la alte ședințe foto importante'

Rochia colorată a pus-o în evidență pe prima doamnă a României, care s-a simțit excepțional alături de Jill Biden. Cele două chiar au mers la o școală pentru a petrece timpul alături de elevi.

Citește și: Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin criminal de război, pentru prima dată.Reacția dură din partea Moscovei

Citește și: Joe Biden a anunțat că SUA interzice importurile de petrol și gaze din Rusia:„Lucrăm cu Europa pentru a reduce dependența de energia rusească’

Citește și: Cine este bărbatul care a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu: „În momentul în care am fost văzută la brațul lui…

Citește și: Pepe, la 10 ani de la divorțul de Oana Zavoranu:„ Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!

Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden

Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden. După ce presa a mediatizat atât prețul rochiei, cât și aspectul acesteia, Andreea Tincu a ținut să explice cum au stat, de fapt, lucrurile. Ea a menționat faptul că toate rochiile împrumutate pentru asemenea evenimente sunt returnate designerului. Așa s-a întâmplat și în cazul ținutei purtate de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden.

Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante', a explicat Andreea Tincu.

Mai mult decât atât, acesta nu este primul moment în care Prima Doamnă a României a împrumutat o ținută de la designerul român. Se pare că, în anul 2019, Carmen Iohannis a purtat o rochie la Încoronarea Împăratului Naruhito, iar anul acesta Diana Bucur a folosit-o pentru campania „Oda Bucuriei'.

Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către Prima Doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la Încoronarea Împaratului Naruhito, dar şi anul acesta, de către solista Diana Bucur, când am realizat împreună campania eşarfei Oda Bucuriei', a explicat ea.

„Clientele fidele cunosc bine acest aspect'

Andreea Tincu a mai menționat faptul că acest aspect este bine cunoscut de către clientele fidele, printre care se numără și Carmen Iohannis.

„Clientele fidele Andrea Tincu cunosc bine acest aspect, multe ţinute fiind achiziţionate şi direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleaşi dimensiuni', a precizat designerul Andreea Tincu.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter