De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan: „Lucrurile trebuie luate pas cu pas”

Publicat pe

De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan. După doi ani în care s-a aflat în proces de divorț cu Andreea Bălan, George Burcea este un bărbat singur, în acte. În viața reală, acesta formează un cuplu cu Viviana Sposub, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă. În cadrul unui interviu, el a vorbit atât despre o posibilă căsătorie cu aceasta, cât și despre întemeierea unei familii. Iată ce a declarat el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

George Burcea este unul dintre personajele care a apărut des pe primele pagini ale ziarelor, din cauza divorțului de Andreea Bălan. Cu toate că timp de doi ani a fost, în acte, căsătorit, el are o relație de un an și șapte luni cu Viviana Sposub. În cadrul unui interviu, el a declarat că nu are încă planuri de mariaj cu aceasta și nici de întemeierea unei familii. Iată care este motivul!

De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan: „Lucrurile trebuie luate pas cu pas'De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan: „Lucrurile trebuie luate pas cu pas'

Acesta nu își dorește să se grăbească în ceea ce privește căsătoria cu actuala sa parteneră. În ceea ce privește întemeierea unei familii, George Burcea a dezvăluit că și-ar dori să aibă și un băiat.

Citește și: Andreea Bălan a divorțat oficial de George Burcea, după doi ani:’Trebuie să avem grijă de copii, separat’

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de custodie dintre Andreea Bălan și George Burcea.Actorul nu își poate lua fiicele să doarmă la el

Citește și: Cine este Daniela Niță de la Dancing on Ice.A lucrat la Kanal D

Citește și: Un soldat rus a fost hrănit de ucraineni și lăsat să vorbească cu familia.Imaginile au devenit virale

De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan

George Burcea și Viviana Sposub formează o relație de mai bine de un an și jumătate. Cei doi, deși se înțeleg foarte bine, nu au încă planuri de nuntă. Motivul ar fi faptul că actorul nu își dorește să facă o alegere prea rapidă, pe care să o regrete mai târziu.

„Nu sunt bărbat liber pentru că sunt cu Viviana! (râde, n. red.) Eu cred că lucrurile trebuie luate pas cu pas, sincer. Și cred că este timpul ca eu să nu mă mai grăbesc în ceea ce privește căsătoria. Cred că e nevoie de timp și de răbdare', a spus el pentru FANATIK.

Cei doi au vorbit deja despre acest pas din relația lor, însă nu cred că se va întâmpla prea curând. Cu atât mai mult, Andreea Bălan i-a făcut un nou apel actorului. El a declarat că până nu se încheie toate problemele cu fosta parteneră, nu va face niciun pas în această direcție.

„Eu și vedetele internaționale care se căsătoresc vineri și divorțează luni, așa mă simt (râde, n. red.). Dar revenind la subiectul căsătoriei, nu știu când se va întâmpla, nu ne dorim să ne grăbim. Îmi doresc să se termine procesul, urmează un apel sau ceva din cealaltă parte, vom vedea ce se va întâmpla la apel, în toamnă, iar apoi vom lua o decizie. Normal că am vorbit cu Viviana despre acest subiect, suntem împreună de un an și șapte luni totuși', a continuat el.

Viviana Sposub le-a cunoscut pe fetele lui George Burcea

George Burcea a vorbit inclusiv despre faptul că Viviana Sposub și fetele sale au o relație extrem de bună. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! le este aproape, iar acest lucru înseamnă mult pentru actor. Mai mult decât atât, ea se implică direct în educația acestora.

„Viviana se înțelege… Să reformulez. Copiii se înțeleg perfect cu Viviana, sunt lipiți de ea de fiecare dată când se văd. Pentru că ea se joacă cu copiii, colorează, se plimbă cu ele, ascultă muzică, fac dansuri, coregrafii. Dacă ai mei copii ajung și la Viviana acasă, că se mai întâmplă, nu s-a întâmplat niciodată ca ea să stea 2 minute pe telefon, e cu ele. În momentul în care ai copii este nevoie de disponibilitate. Nu contează cât timp petreci cu copiii, contează calitatea timpului petrecut cu ei. Dacă stai o oră, lași telefonul undeva, faci jocuri, colorezi, scrii, desenezi, dar nu te apuci de rețele sociale', a declarat el.

El a subliniat și faptul că fiicele lui au cunoscut-o pe Viviana, fiind singura parteneră pe care le-a prezentat-o.

„Am prezentat-o și copiilor mei, de fapt este singura parteneră pe care am prezentat-o, Viviana fiind și singura din viața mea. Nu unu, doi, trei, patru parteneri, eu le-am prezentat o singură parteneră. Și, sper eu, așa va și rămâne', a continuat el.

George Burcea își dorește încă un copil

Întrebat dacă își dorește să aibă și un băiat, George Burcea a subliniat faptul că sexul nu contează, cât timp copilul este sănătos. Însă, dacă ar putea alege, el ar dori să aibă tot o fetiță.

„Doamne Ajută! Cât timp vom fi sănătoși, iar relația va curge bine, îmi doresc. Sincer, eu m-am îndrăgostit de cele două fete ale mele, adică dacă ar fi să aleg, parcă aș alege tot o fată. Dar niciodată nu se știe ce va fi, dar nu sunt genul care să insiste pe ideea că trebuie numele dus mai departe. Important este ca el sau ea să fie sănătos. Iar apoi, la fel de important, este să te înțelegi cu partenerul, au nevoie de sănătatea emoțională a părinților', a continuat el.

George Burcea a mai punctat că aducerea pe lume a unui copil reprezintă o responsabilitate pe care orice părinți trebuie să o conștientizeze.

„Din păcate, se vede în ceea ce s-a întâmplat în trecut (între el și Andreea Bălan, n. red.) în sănătatea emoțională a copiilor. Este foarte greu ca un părinte să tragă într-o parte, spre o viață emoțională curată a copiilor, iar un părinte să tragă în altă parte, spre propriile principii, spre ego-ul său', a mai spus el pentru aceeași sursă.

George Burcea și-a cunoscut iubita la „Ferma Vedetelor'

George Burcea a menționat că înainte de a merge la „Ferma Vedetelor' a fost convins că nu vrea decât să câștige o sumă de bani. Lucrurile au stat altfel, iar el a reușit să își întâlnească sufletul pereche, pe Viviana.

„Înainte să merg la Ferma, sincer, am și vorbit cu un amic de-al meu care este și nașul fetiței mele cele mici, și i-am zis că merg acolo să le iau banii, nu ca să mă îndrăgostesc. Veneam după o perioadă nu tocmai bună, voiam doar să îmi fac doar treaba, să îmi dau sufletul pe post și să artă cum sunt eu de fapt. Și, sincer, să primesc banii pentru care munceam. Doar că, uite, de fiecare dată când zici că nu vei face ceva, fix aia se întâmplă.', a mai spus el.

El a subliniat inclusiv faptul că se afla într-un moment destul de dificil din viața sa, iar Viviana la fel. Cei doi și-au construit povestea de iubire pe baza suferineței din trecut.

„Am spus că merg să muncesc, nu să mă îndrăgostesc, iar după am vorbit despre asta cu Viviana care voia să muncească și să își cumpere un apartament, dar s-a făcut potrivirea perfectă, iar la final ne-am îndrăgostit. Cum s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat, sincer, nu știu. Probabil pentru că experiențele pe care le-am avut în trecut au contat. Ea a avut niște suferințe, eu am avut niște suferințe și s-au întâlnit doi oameni care aveau nevoie unul de celălalt', a adăugat el.

Unde au mers la prima întâlnire

George Burcea a mărturisit că la prima întâlnire pe care a avut-o cu Viviana Sposub, el a dus-o în Parcul Cișmigiu. De acolo și până la apartamentul său era foarte puțin de mers.

„Prima întâlnire pe care am avut-o cu Viviana, după ce am ieșit de la Ferma, a fost în Parcul Cișmigiu. Apartamentul meu este aproape de Cișmigiu, eu stau pe Calea Victoriei… Și acum locuim și împreună, și separat, dar mai mult împreună', a mărturisit el.

Cei doi nu locuiesc oficial împreună, fiecare plătind chirie la apartamentul său. George Burcea încă are câteva probleme din fosta căsnicie, iar Viviana îl înțelege și susține.

„Apartamentul ei este undeva pe la Piața Alba Iulia, apartamentul meu e pe Victoriei, plătim două chirii doar pentru că eu mai am alte chestiuni de rezolvat. Acolo a venit și Protecția Copilului, am niște condiții de respectat și nu e nicio problemă', a mai spus el.

Ce spune George Burcea despre un interviu între fosta și actuala soție

Viviana Sposub urmează să aibă rolul de co-prezentatoare la matinalul de la Kanal D. George Burcea o susține necondiționat și este sigur că se va descurca de minune.

„Bucuria se regăsește în lucrurile mici, chiar dacă mergi undeva să împarți o farfurie de ciorbă sau te bucuri de un sandviș la o terasă. Timp nu prea are, și astăzi ea a fost ocupată cu repetițiile, dar o susțin în tot ceea ce face, Viviana mă susține, la rândul ei, în tot ceea ce fac. Cred că secretul nostru este să ne înțelegem și să ne susținem partenerul de viață. Relația e foarte bună', a continuat el.

Întrebat cum s-ar descurca Viviana Sposub într-un interviu cu Andreea Bălan, el a susținut că iubita lui ar face față oricărei situații.

„Aoleu!!! Doamne… Pfff! Ce pot să spun este că Viviana este o profesionistă și o artistă completă, față de alții (zâmbește, n. red).', a răspuns el.

El a recunoscut că cel mai mult apreciază la Viviana faptul că este umană, înțelegătoare și altruistă.

„Este umană. Este foarte important să fii uman, că rezonează cu omul din jur. E foarte important să înțelegi oamenii, să ajuți oamenii, iar Viviana este deosebită. Știe să asculte, să înțeleagă, să ajute', a dezvăluit actorul.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter