Cine este Daniela Niță de la Dancing on Ice. A lucrat la Kanal D

Publicat pe

Cine este Daniela Niță de la Dancing on Ice. În acest weekend, Antena 1 le pregătește telespectatorilor o mare surpriză. Sâmbătă, pe 5 martie, pe micile ecrane va debuta prima ediție din cadrul show-ului pe gheață, Dancing on Ice – Vis în doi. Daniela Niță este una dintre concurente. Aceasta va face echipă cu Nicolai Tand. Iată pentru ce vis luptă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Daniela Niță de la Dancing on Ice. În urmă cu câteva zile, în mediul online a fost dezvăluită lista concurenților de la Dancing on Ice – Vis în doi. Astfel, fanii au aflat că, în total, nouă vedete, din diferite domenii, au acceptat provocarea lansată de Antena 1. Multe dintre celebrități nu au mai patinat niciodată până acum, însă sunt pregătite să lupte alături de partenerii lor, pe gheață.

Cine este Daniela Niță de la Dancing on Ice. A lucrat la Kanal DCine este Daniela Niță de la Dancing on Ice. A lucrat la Kanal D

Anul acesta, în primul sezon Dancing on Ice va participa și Nicolai Tand. Îndrăgitul bucătar de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani va face echipă cu Daniela Niță. Astfel, el va trece de la gastronomie la patinaj, în cea mai tare aventură din viața lui. Speră că va fi destul de puternic încât să ajute la îndeplinirea visului concurentei, cu care se înțelege de altfel foarte bine.

Citește și: Ștefan Bănică și Irina Fodor prezintă Dancing on Ice-Vis în doi, la Antena 1.

Citește și: Cine este Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice – Vis în doi.La ce școală e profesoară

Citește și: Emil Rengle, eliminat de la Survivor România. Colegii l-au acuzat de falsitate:„Ești printre cei mai răi oameni'

Citește și: Medicii din Rusia i-au cerut lui Vladimir Putin, printr-o scrisoare, să oprească războiul cu Ucraina:„O mișcare politică inumană'

Cine este Daniela Niță de la Dancing on Ice

Potrivit Libertatea.ro, Nicolai Tand a accepetat să danseze pe gheață, la Dacing on Ice, pentru a-i îndeplini visul Danielei Niță, acela de a reveni în țară. Partenera chef-ului din concurs a stat ani buni departe de casă. Aceasta e de meserie antrenoare de patinaj artistic și speră să poată relua legătura cu gheața, să se antreneze.

De asemenea, Daniela Niță de la Dancing on Ice își dorește să poată susțină financiar viitorul sportiv în tenis al băiețelului său. Acesta are 6 ani. Potrivit imaginilor postate de concurentă în mediul online, ea are și o fetiță. Aceasta e și căsătorită cu soțul ei, Valentin Ionescu, din 2008.

Daniela Niță de la Dancing on Ice a lucrat la Kanal D

Cine este Daniela Niță de la Dancing on Ice. Tot de pe rețelele de socializare denotă că Daniela Niță a fost campioană națională la patinaj. Asta se întâmpla în perioada 1998-2000. De loc din București, partenera lui Nicolai Tand de la Antena 1 e manager de proprietăți pe Coasta de Azur.

Descrierea de pe Facebook a Danielei Ioniță mai arată că ea a cochetat și cu televiziunea. Aceasta a fost reporter la un alt post de televiziune, la Kanal D. De asemenea, ea a apărut și în distribuția serialului românesc „Cu un pas înainte', ca dansatoare. Tot pe Internet scrie că participanta de la Dancing on Ice a lucrat la Federația Română de Patinaj. Ea și-a descoperit pasiunea pentru sport încă de la 3 ani.

„Eu sunt Daniela, femeia îndrăgostită veșnic de patinaj. Povestea mea începe în urmă cu foarte mult timp. Pe când aveam doar 3 ani, mi-am pus pentru prima dată patinele în picioare. Pe moment, nu am conștientizat că patinajul avea să fie menirea mea și că îmi va face sufletul să vibreze întreaga viață. Fiecare figură, fiecare săritură o am tatuată pe suflet!

Am lucrat la Federația Română de Patinaj. Am fost membru în Consiliul Federal. Am predat patinaj la Clubul Sportiv de Patinaj. De asemenea, în anul 2008 am făcut parte din distribuția serialului românesc „Cu un pas înainte' ca și dansatoare. Astăzi, sunt una dintre concurentele @dancingoniceromania.

Întotdeauna viața m-a surprins și așa a fost și când m-am mutat pe Coasta de Azur și am fost nevoită să îmi construiesc o nouă viață. În prezent, mă împart între Franța și România. Sunt căsătorită și am doi copii minunați. Deși, în ultimii ani am fost nevoită să pun patinajul pe planul doi, când vorbesc despre acesta, mă emoționez pănă în măduva oaselor', a scris Daniela Niță pe Instagram.

Daniela Niță face echipă cu Nicolai Tand la Dancing on Ice

Cine este Daniela Niță de la Dancing on Ice. Chef Nicolai Tand spune despre competiția Dancing on Ice că e un pariu pe care îl face el cu sine. A descris momentul în care a pășit pentru prima dată pe gheață ca fiind unul copleșitor. La primul antrenament, el a înțeles ce înseamnă cu adevărat să ai febră musculară.

„Dancing on ice – Vis în doi e un pariu pe care îl fac cu mine și cel mai bun antrenament de care aș fi putut avea parte vreodată! Când vezi câte resurse sunt angrenate, câți oameni sunt implicați, câte eforturi se fac pentru a aduce în fața voastră un spectacol fără cusur…e copleșitor!

Copleșitor a fost și momentul în care am călcat pe gheață. Am descoperit mușchi pe care nu știam că îi am și mi-am dat seama că abia la 40 și ceva de ani am înțeles ce înseamnă febra musculară. Dar, îi foarte fain și eu mă bucur ca un copil de fiecare zi pe patine și de fiecare lucru nou pe care îl învăț’, a Nicolai Tand de la Dancing on Ice.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter