Cum a ajuns Cove să fie coleg cu Andreea Marin, în urmă cu 20 de ani: "N-am să uit niciodată"

Publicat pe

Cove este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. A devenit cunoscut odată cu emisiunea prezentată de Andreea Marin „Surprize, Surprize”. În urmă cu 20 de ani, Cove devenea coleg de platou cu celebra prezentatoare tv. Chiar și așa, puțini sunt cei care știu cum a ajuns Cove să fie ales co-prezentator al emisiunii difuzată pe TVR.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cove, pe numele său real Gabriel Coveșeanu lucrează de două decenii în televiziunea din țară.Pe când avea 25 de ani a devenit ajutor de nădejde pentru Andreea Marin, în emisiunea  Surprize, Surprize'. Vedeta tv a povestit cum a reușit să facă parte din echipa unei emisiuni de succes.

Cum a ajuns Cove să fie coleg cu Andreea Marin, în urmă cu 20 de ani: "N-am să uit niciodată"Cum a ajuns Cove să fie coleg cu Andreea Marin, în urmă cu 20 de ani: "N-am să uit niciodată"

Cove, în vârstă de 47 de ani este la bază actor și în continuare este angajat la Teatrul de copii Ion Creangă din București, aceeași instituție la care s-a angaajt în urmă cu peste 20 de ani. În prezent, moderatorul tv este managerul Teatrului Ion Creangă, fiind și prezentator la Prima TV, unde realizează emisiunea Flash Monden.

Citește și: În ce relație au rămas Cove și Adela Popescu după plecarea lui de la PRO TV:„Am fost…'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…'

Citește și: Cine este Aron Bob de la Mireasa.Tatăl lui este preot

Citește și: Cum se înțelege Dana Rogoz cu soțul ei, după 17 ani de relație:„Nu-l văd separat de mine'

Cove: „Aveam o vestuță de pescar, cu multe buzunare”

Cove a fost coleg cu Andreea Marin ani de zile, iar în ciuda faptului că fiecare a lucrat la alte trusturi de televiziune, cei doi au păstrat o relație de prietenie frumoasă. Recent, Cove a vorbit într-un interviu, în exclusivitate pentru spectacola.ro, despre periaoda când a ajuns să lucreze alături de Andreea, în emisiunea Surprize, Surprize'. Cove s-a mutat recent la Prima Tv, după ce a lucrat ani la rând, alături de Adela Popescu, la PRO TV.

În urmă cu 20 de ani, Cove a fost co-prezentatorul emisiunii Surprize, Surprize', de la TVR. Prezentatorul tv a povestit cum a reușit să obțină acest post. „S-a anunțat un casting pe post: Emisiunea Surprize Suprize organizează un casting pentru rolul de co-prezentator. Doritorii să vină în strada Pangrati, de la ora 10. N-am să uit niciodată.Eram actor la Teatrul Ion Creangă și avusesem spectacol dimineața și împreună cu ceilalți colegi actori„, a spus Cove.

După ce a dar proba de co-prezentator, Cove a avut parte de o surpriză. La câteva luni de la casting, a fost anunțat că va face parte din echipa emisiunii. „Am fost anunțat că sunt co-prezentatorul emisiunii în direct. Mi s-a făcut o surpriză.Cu naivitatea mea, aveam 25 de ani. Și am mers. Eram îmbrăcat în blugi și aveam o vestuță de pescar, cu multe buzunare”,a mai spus vedeta tv.

Cum a aflat Cove că va fi coleg cu Andreea Marin

Prezentatorul TV a povestit că a avut parte de o surpriză din partea echipei de producției. Se afla în studioul emisiunii, iar Andreea Marin a anunțat în direct cine a luat castingul. Astfel, Cove a aflat în direct că urmează să fie coleg de emisiune cu Andreea.

Începe emisiunea. Intră Andreea și zice: „Noul meu coleg se află în sală. El nu știe asta. Toți cei care au dat castingul se află în sală'. Moment în care am început să mă uit prin sală, să văd dacă mai recunosc pe vreunul cu care am fost la casting. N-am recunoscut pe nimeni. Eu nu știam că eram deja pe niște ecrane. Și Andreea a spus: „Se va recunoaște în imaginile de pe ecran'. Pe ecranele alea, văd imagini cu mine. Proba pe care eu o dădusem. M-au luat, am intrat în platou, am  schimbat trei vorbe cu Andreea și m-au trimis să mă pregătesc să intru în emisiune. ', a dezvăluit Cove în interviul de la Spectacola. 

Cove, prima impresie despre Andreea Marin

Cove nu a realizat pe loc că el a luat castingul de co-prezentator al emisunii Surprize, surprize. Abia când a mers în culise și echipa de producție l-a schimbat, și-a dat seama că în câteva minute va intr în direct, alături de Andreea Marin. De asemenea, Cove și-a adus aminte și prima impresie pe care a avut-o când a văzut-o pe Andreea.

M-am dus în culise și mi-au spus: Poftim, ia sacoul acesta pe tine. Că eu eram cu vesta pescărească pe mine. Andreea era într-o rochie făcută de Levința, cum avea ea rochiile acelea superbe, era un model de eleganță, de feminitate. Și eu eram într-o vestă de ziceai că sunt de la asociația vânătorilor și pescarilor, de am fost luat de pe baltă, cu o captură mai mare decât trebuia.  Ajung în culise și mi se dă un sacou, care cred că era cu trei numele mai mari', a mai spus prezentatorul tv.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter